Promouen un dia de Firetes sense Soroll a l’antiga Hípica de Lleida

Aquesta iniciativa,té com a objectiu que les persones amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA) que tinguin hipersensibilitat auditiva puguin fruir de les firetes i les atraccions

Amb el desig que totes les persones puguin gaudir de les seves atraccions, l’Associació Provincial d’Industrials Firants de Lleida, en col·laboració amb l’Escola Plançó, promouen pel 18 de maig un dia de Firetes sense Soroll. Aquesta iniciativa, que es durà a terme dimecres vinent, entre les 5 de la tarda i dos quarts d’11 de la nit, té com a objectiu que les persones amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA) que tinguin hipersensibilitat auditiva puguin fruir de les firetes i de les atraccions.

L’Escola Plançó col·labora i dona suport a la promoció d’unes festes més accessibles i inclusives, alhora que ofereix una senyalització visual, per tal que les nostres firetes també siguin accessiblement cognitives. El recinte de les firetes acull més de 50 atraccions a la zona de l’antiga Hípica, al costat dels Camps Elisis.