Dissabte, 25 de maig de 2024
És notícia

FGC preveu finalitzar la setmana vinent l’arranjament del tram de la Pobla

A finals de març s'informarà de la data de recuperació del servei

Pla on es pot veure el tren de la línia de la Pobla que ha xocat contra una esllavissada. ACN.
Continuen els treballs per recuperar el servei de tren entre Balaguer i la Pobla de Segur. Aquest divendres els equips de manteniment i infraestructura de FGC han retirat el tren accidentat, que ja es troba als tallers de l’estació del Pla de Vilanoveta, a Lleida, i també s’han iniciat les feines d’arranjament i neteja de la via, a més de continuar amb la feina d’estabilització de la cota 100 del talús i la neteja de tota la pedra caiguda.
Des de FGC confien que durant la pròxima setmana la via quedarà operativa i el talús net, protegit amb noves malles i monitoritzat amb sensors per evitar nous accidents. Així mateix, esperen poder anunciar la data de recuperació del servei el dilluns dia 29 de març.
La valoració tècnica ha determinat que en l’esllavissada es van desprendre 1.000 metres cúbics de pedra de la muntanya. El xoc d’un dels trens de la línia amb les roques es va produir el divendres dia 12 de març després de les sis del matí i no va provocar ferits. En aquell moment al tren només hi havia el maquinista i un passatger.
Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Cambrils rep visitants sense aglomeracions en el primer cap de setmana de mobilitat

Notícia següent

Barcelona inaugura un faristol en record de Berta Cáceres

Notícies relacionades