Festa Major Rosselló 2022: Del 2 al 4 de setembre

La Festa Major de Sant Antolí 2022 de Rosselló oferirà activitats per a tots els públics del 2 al 4 de setembre.

DIA 2 DE SETEMBRE

11:00h/ Animació infantil amb PENTINA EL GAT “Euphoria” davant de l’Ajuntament. El concert familiar més enèrgic, sensible i divertit.

13:00h/ Missa en honor a Sant Antolí oficiada pel Mn. Josep Maria Escorihuela.

14:00h/ Dinar al casal de l’Associació de Jubilats de Sant Antolí en honor al seu patró, i havent dinat, el duet musical MUSIC LOVERS.

16:00 a 19:30/ FESTA AQUÀTICA amb el parc Slalom a les piscines municipals amb entrada gratuïta. 21:45/ Al casal, actuació tribut a ABBA THE NEW EXPERIENCE. Un grup que continua difonent aquests grans èxits amb un espectacle musical i escènic amb el nivell d’exigència que el grup original es mereix.

DIA 3 DE SETEMBRE

DIADA DE LES CASSOLES

11:30h a 14h/ Parc infantil súper animat.

13:00h/ Fotografia conjunta dels penyistes davant l’escenari. 13:30h/ Dinar de germanor amb tots els penyistes.

17:00h/ CERCAVILA des de la zona de les cassoles fins a la pista poliesportiva de les piscines animada per la xaranga Xino Xano. (S’anima a tots els veïns a ruixar amb aigua als penyistes durant la cercavila, tenint cura de no mullar els instruments de la banda musical).

Tot seguit FESTA HOLLY amb el DJ NAR6 a la pista poliesportiva de les piscines municipals. Tots els penyistes disposaran d’una bossa de colors que s’entregarà a la mateixa pista de les piscines.

21h a 23:30h/ Sopar de germanor amb tots els penyistes i, en finalitzar, continuarem la gresca amb DJ LARO i DJ NAXX.

DIA 4 DE SETEMBRE

11:00h/ Davant de l’Ajuntament, la Pubilla i l’Hereu de Títol Nacional i de Títol Comarcal del Segrià, juntament amb les Pubilles i els Hereus de Rosselló i les autoritats, cercavila fins a la Plaça de l’església amb els gegants Antolí i Pilareta, i el grup de grallers i tabalers Jaume I.

11:30h/ Processó en honor a Sant Antolí i missa, oficiada pel Mn. Josep Maria Escorihuela i cantada per la Coral Flor d’Espígol.

En acabar la missa, ballada de sardanes amb la reconeguda cobla orquestra Montgrins i, seguidament, CONCURS DE PLATS DE CUINA organitzat per l’associació de dones Al-kaníssia, que aquest any consistirà en l’elaboració de canapès.

18:00h/ Concert de Festa Major amb l’assistència de les autoritats i el Pubillatge amb la cobla orquestra Montgrins.

20:00h/ Sessió llarga de ball amb l’orquestra Montgrins, al casal Rossellonès.

Salutació de l’Alcalde

Benvolguts veïns i veïnes de Rosselló, amics i amigues,

Ens tornem a reunir un any més per celebrar la Festa Major en honor a Sant Antolí. L’encetem amb més ganes i il·lusió que mai, ja que després de dos anys, em plau anunciar-vos que ens podrem tornar a reunir en l’esperada diada de les cassoles.

L’any 2020 vam haver de cancel·lar tota la Festa Major, l’any passat la vam poder gaudir amb una programació adaptada a la situació i les circumstàncies de la pandèmia i, com bé sabeu, ens vam veure obligats a cancel·lar la festa de les cassoles, adaptant-la amb l’elaboració de la cassola de tros que vau poder passar a recollir però que ens vam haver de menjar a casa.

Aquest any 2022, amb molta alegria, podem reprendre aquest dia tan festiu i anhelat per molts rossellonencs i rossellonenques i així, celebrar la 6ª edició. És un dia per compartir, un dia per reunir-nos com a poble durant tot el dia
i cuinar, menjar, ballar, cantar, riure, etc. tots junts. Aprofito per animar-vos a participar-hi com a penyistes o al dinar popular que organitzem l’Ajuntament.

Darrere de cada celebració, activitat o acte hi ha el treball i l’esforç d’un equip humà que ho fa possible, així doncs, donar les gràcies a la Regidoria i Comissió de Festes per la seva implicació i compromís. Les ganes i il·lusió de totes aquestes persones fan possible que a Rosselló puguem celebrar la Festa Major de Sant Antolí.

En nom meu i de tot l’equip de govern, esperem i desitgem que aprofiteu aquests moments de festa per poder tenir un estona reconfortant i alegre al costat de la família i els amics.

Gaudiu d’una bona Festa Major i rebeu una forta salutació de tot l’equip de govern de l’Ajuntament de Rosselló.

Josep Abad Fernández
Alcalde de Rosselló