Dilluns, 15 d'abril de 2024
És notícia

Festa Major d’Almenar 2022: Del 16 al 19 de setembre

Avatar photo

La Festa Major d’Almenar 2022 oferirà activitats per a tots els públics del 16 al 19 de setembre. La programació extensa és la següent.

DIJOUS 15

21.30 h CorreBar, ruta nocturna a peu per diferents punts del municipi, fent avituallament en diferents bars i locals, amb música i molta animació. Acte per a tots els públics.

DIVENDRES 16

21.30 h A la Plaça de la Vila, salutació de la Il·lustríssima Senyora Alcaldessa, MARIA TERESA MALLA. Tot seguit, Pregó de Festes a càrrec de la Sra. ELVIRA LARRULL CRISTÒFOL, primera dona regidora de la Corporació Municipal de l’Ajuntament d’Almenar, amenitzat per MILLENIUM GRUP. Per finalitzar l’acte, aperitiu d’inici de festa per a tots els assistents.

00.30 h Al recinte de les penyes, concert del grup de versions BANDA NEON, els quals ofereixen un concert brillant i esplendorós on despleguen els himnes de tots els temps i els hits de més actualitat servits amb la seva originalitat innata. Un espectacle que acumula tots els bons adjectius i per a tot els públics. Encén el lila de la Banda Neon i benvinguts a una gresca on res és impossible!!

DISSABTE 17

7.30 h Al riu Noguera Ribagorçana, Concurs de Pesca organitzat per la Societat de Pescadors Esportius Ribagorçana.

11.30 h Amb sortida des de la Plaça Onze de Setembre, Seguici d’autoritats i pubilles, pubilletes, hereus i hereuets 2021, acompanyats per les futures pubilles, pubilletes, hereus i hereuets i la XARANGA BSUMETA, en direcció al Pavelló Poliesportiu.

12.00 h Al pavelló, Proclamació de pubilles, pubilletes, hereus i hereuets, amb l’apadrinament de les noves parelles per diverses associacions i entitats del poble, tot gaudint d’un bon entreteniment a càrrec de ROBERT GOBERN. Al finalitzar, aperitiu per a tots els assistents.

18.00 h Al camp de futbol “La Vinya”, partit amistós entre l’equip juvenil de l’Escola de Futbol Pinyana – Baix Segrià.

18.00 h Al pavelló, l’orquestra METROPOL en concert.

18.00 h Al Local Social, concert familiar LA GRAN FESTA, a càrrec del grup ENCARA FAREM SALAT, amb música en directe i cançons pròpies i versions, on no s’hi valdrà estar parat i caldrà estar atent per no perdre’s cap detall.

20.00 h Al pavelló, ball de tarda amb l’orquestra METROPOL.

20.30 h Al Local Social, Lliurament de premis del Concurs de Pesca.

23.30 h Al pavelló, ball de nit amb l’orquestra METROPOL.

00.30 h Al recinte les penyes, FESTA REMEMBER, amb l’actuació de DJ MÓNICAX, DJ RAMOS i DJ MAMOMO.

DIUMENGE 18

10.00 h A la Pl. Catalunya, XVIII Torneig de ràpides Vila d’Almenar organitzat pel Club d’Escacs d’Almenar.

11.00 h A l’església d’Almenar, Missa Major amenitzada amb LA COBLA TÀRREGA, amb l’assistència de pubilles, pubilletes, hereus, hereuets i autoritats locals.

13.00 h Al pati de les Escoles Velles, sardanes a càrrec de LA COBLA TÀRREGA.

Vermut per a tots els assistents.

18.30 h Al pavelló, concert a càrrec de WELCOME BAND.

18.30 h Al Local Social, espectacle infantil CROMÀTICS a càrrec de la companyia RIKUS. Els Cromàtics (que fa mil·lennis que estudien tots els planetes de la Via Làctia per crear una xarxa d’amistat universal) estan preocupats perquè han detectat una cosa que no rutlla: segons els seus estudis més recents, el planeta Terra ja no brilla com abans. En Rikus guiarà els Cromàtics per tot el planeta per esbrinar què hi està passant. Un espectacle de temàtica mediambiental que tracta les diferents problemàtiques d’una manera crítica, però des de la positivitat i el bon rotllo.

20.00 h Al pavelló, ball de tarda amb l’orquestra WELCOME BAND.

22.15 h A la Pl. 11 de Setembre, Piromusical, espectacle de focs d’artifici amb música d’ABBA. També es podrà escoltar per la freqüència 107.7 FM

23.30 h Al pavelló, espectacle humorístic BONA GENT a càrrec de QUIM MASFERRER. Durant anys, dècades, segles, hem aplaudit actors, actrius, dramatúrgies, escenografies, directors… però ens hem oblidat d’una peça clau del teatre: el públic. Quim Masferrer pensa que ha arribat l’hora de fer un homenatge al públic en un espectacle únic i impossible de repetir perquè el públic n’és el protagonista.

DILLUNS 19

10.00 h A l’església d’Almenar, Missa per als difunts de la parròquia.

11.00 h A la Plaça Catalunya, Parc infantil.

11.00 h A la zona de les firetes, Tirada de bitlles oberta a tothom.

12.30h A la Sala Polivalent, Vermut d’homenatge a la Gent Gran del nostre poble, acompanyats per les autoritats locals i pubilles, pubilletes, hereus i hereuets, amb la presència del vicepresident i cap d’àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal del Segrià, el sr. Toni Bosc, i amenitzat per MAYTE CARRERAS i la TIETA ENCARNACIÓN.

17.00 h A la Plaça Catalunya, Parc infantil.

21.00 h Al pavelló, ball fi de festa amb l’orquestra SATURNO. Ressopó i cava per a tots els assistents.

La Comissió de Festes es reserva el dret de modificar qualsevol acte del programa.

El preu de l’entrada de tots els actes al pavelló és de 5€, a excepció de l’espectacle del diumenge a la nit que serà de 10€, i de l’acte de proclamació de pubilles, pubilletes, hereus i hereuets de dissabte que serà gratuït.

Podeu treure un abonament a tots els actes de la Fira per 10€. El preu de les llotges és de 25€. La venda d’abonaments i llotges es faran a les oficines de l’Ajuntament en horari
d’atenció al públic i al Local Social el dimarts 13 i dimecres 14 de setembre d’11 a 13 hores.

A taquilla NO es faran abonaments. El sorteig de les llotges es realitzarà el dimecres dia 14, a les 13.00h, al Pavelló Poliesportiu.

Preus bonificats firetes “Dia del Nen”
Dilluns 23 Tot el dia

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Arriba a la Canonja el festival de curtmetratges Frame Film Festival

Notícia següent

Una vuitantena de padelers acomiaden l’últim Torneig Mojito de la temporada

Notícies relacionades