Fèlix Larrosa presenta la seva candidatura per les eleccions municipals

El paer en cap ha definit la llista com la candidatura del canvi

Cte de presentació candidatura de Fèlix Larrosa| fotografia: Marc Camón

Aquesta tarda, al bosc urbà de Cap-Pont, s’ha dut a terme la presentació de la candidatura del PSC Lleida, encapçalada per l’alcalde Fèlix Larrosa. Noms com Begoña Iglesias, advocada, Carmen Valls, empresària o Xavier Rodamilans, Cap del servei de Cirurgia general i digestiva de l’hospital Santa Maria, encapçalen aquesta candidatura.

El paer en cap ha definit la llista com la candidatura del canvi. Una llista amb les persones que tenen la major il·lusió i el millor projecte per la ciutat. Una candidatura feta per gent de barri que representa la ciutat. “La llista posa el focus en les persones”, ha afirmat Larrosa.

També ha declarat que “Lleida és capital d’una gran regió que competeix a escala internacional. Necessitem fer de Lleida aquesta gran capital, la capital de les oportunitats, la capital de la “revolució verda”. Una ciutat capaç de gestionar els seus recursos. Una ciutat amb vocació de ser la segona ciutat de Catalunya”.

Creuen que Lleida tindrà més oportunitats amb ells a la Paeria. Volen liderar un canvi positiu. “La llista està feta de gent jove amb il·lusió, però també gent més gran amb una experiència contrastada. Volem una ciutat moderna i innovadora, on es vulgui viure”, ha dit Larrosa.