Fèlix Larrosa presenta la seva candidatura a les eleccions municipals de maig

La ministra Meritxell Batet i el secretari del PSC, Miquel Iceta han assistit a l’acte

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Fotografia de Fèlix Larrosa, Meritxell Batet, Teresa Cunillera, Miquel Iceta - foto: Marc Camón

Aquesta tarda a la Seu Vella, l’alcalde Fèlix Larrosa ha presentat la seva candidatura de cara a les eleccions municipals de maig. En l’acte l’han acompanyat la ministra i candidata del psc a les eleccions generals, Meritxell Batet i el secretari del PSC, Miquel Iceta.

Larrosa: “Els eixos principals d’aquesta candidatura són la igualtat, la justícia social i crear més llocs de treball.”
Quant al moment polític delicat que vivim ha apostat pel diàleg i ha afirmat que els valors són claus per liderar una ciutat. En la seva llista destaquen noms com Jaume Sellés, antic secretari general de CCOO a Lleida, el tinent d’alcalde, Xavier Rodamilans o el regidor de l’Horta, Joan Queralt.

Després de la dimissió d’Àngel Ros com alcalde a l’agost, Larrosa ha ocupat el càrrec sense haver passat per les urnes. Durant l’acte, la ministra Batet s’ha mostrat orgullosa de fer costat a Larrosa: “És un orgull, no només perquè l’admiro com a socialista, sinó perquè també el considero un amic”.

Per la seva banda, Miquel Iceta ha animat a la gent a votar a les eleccions vinents i s’ha referit al moment polític actual: “Hi ha partits que s’omplen el boc del territori però, després, quan governen no fan res. Lleida ha estat present perquè ha tingut bons alcaldes, com ho és i ho continuarà sent el Fèlix Larrosa, alcaldes que han mirat pel progrés de la ciutat i del conjunt de les terres del Ponent”.