Famílies i educadors transformen el pati exterior de l’Escola Bressol Municipal La Mitjana

Una quarantena de pares, mares i comunitat educativa del centre van participar el passat dissabte en el projecte Brico-Mitjana 2017 que ha consistit en dotar l’espai de més possibilitat de joc, experimentació i aprenentatge per als infants

0
1993

Famílies i educadors van transformar el passat dissabte el pati exterior de l’Escola Bressol Municipal La Mitjana en un espai amb més possibilitat de joc, experimentació i aprenentatge per als infants. Una quarantena de persones van participar en el projecte Brico-Mitjana mitjançant el qual es proposa que els pares i les mares dels nens i de les nenes del centre participin en aquesta iniciativa juntament amb la comunitat educativa.

En aquest sentit, aquesta activitat proposa transformar el pati exterior de l’Escola Bressol en un espai motivador que ofereixi diferents opcions que possibiliti l’aprenentatge de l’alumnat de l’EBM La Mitjana. Per la seva banda, les famílies també reben informació del projecte i poden participar en el disseny i decidir les utilitats que pot tenir l’espai exterior de l’escola.

FER UN COMENTARI