fbpx
Divendres, 23 de febrer de 2024
És notícia

ERC Lleida donarà suport a Aspros en l’impuls de projectes inclusius a Lleida

Avatar photo

El Grup Municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya a l’Ajuntament de Lleida donarà suport a l’entitat Aspros en els seus projectes que tenen com a objectiu apropar la discapacitat intel·lectual i la salut mental a la societat “en la seva lluita per un model de ciutat inclusiva en termes de mobilitat, d’ocupació i d’oportunitats”, ha destacat el regidor republicà Xavier Estrada.

Algunes d’aquestes iniciatives destacades són el projecte d’accessibilitat cognitiva, que consisteix en adequar els espais de la ciutat (senyalització, orientació, lectura fàcil…) perquè tots els col·lectius els puguin entendre. I el segon, el projecte Urbans, que detecta llocs amb obstacles i dificultats per als col·lectius de mobilitat reduïda.

L’entitat també ha comunicat al Grup Municipal d’Esquerra els principals problemes amb els quals han de lluitar, com són les places concertades amb l’Administració i els serveis de jardineria, alhora que han fet una crida perquè necessiten més lots amb col·laboracions amb entitats per part de l’Administració. “Col·lectius com Aspros, amb més de 600 persones ateses i amb més de 500 professionals treballant, desenvolupen una labor impagable de suport a les persones vulnerables amb discapacitat intel·lectual. Els hi donarem suport en tot el que els convingui i durem les seves reivindicacions on faci falta”, ha remarcat Estrada.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La Bisbal signa un conveni per l’ocupació amb Girona i Palamós

Notícia següent

Els equipaments de gent gran de Sabadell se sumen a la celebració del Nadal

Notícies relacionades