fbpx

ERC Lleida demana més recursos per a les entitats culturals de barri

Avatar photo

El grup d’Esquerra Republicana a la Paeria de Lleida demanarà al Govern del PSC que inclogui al Pressupost del 2024 que s’inclogui una nova línia de subvencions per a les entitats culturals de barris, diferenciats de les entitats culturals d’àmbit de ciutat. “Demanem que a través del nou Pla Estratègic de Subvencions (PES) s’afegeixi aquesta nova línia per a fomentar la participació i la creació cultural als barris de la ciutat, amb vocació de ciutat”, ha explicat la regidora d’ERC, Anna Costa.

Els republicans es van reunir amb l’Associació Cultural l’Hangar del barri de Magraners, on van poder recollir les seves propostes i demandes per tal de transformar-les en propostes de ciutat de cara a la negociació dels Pressupostos de la Paeria per al 2024. “Un dels temes que va sortir a la reunió i que és recurrent entre les diferents entitats de la ciutat és la gran burocràcia amb què es troben quan han de demanar subvencions o bé presentar algun document. Per això demanem que es reforci el suport tècnic a les entitats per així impulsar-les i que puguin destinar els seus esforços a realitzar activitats amb retorn per a tota la ciutat”, ha exposat Costa.

Costa va destacar la tasca i la trajectòria de l’Associació Hangar, tant al barri de Magraners com la vocació d’esdevenir una entitat referent per a tota la ciutat.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

35 persones aturades de Cambrils troben feina gràcies al Programa SOC 30 PLUS

Notícia següent

Localitzada a Màlaga la nena desapareguda el dia 23

Notícies relacionades