Els Agents Rurals capturen 14 vedells escapats d’una granja d’Algerri

  Els animals s'han traslladat un a un en helicòpter

  El Cos d’Agents Rurals ha finalitzat aquest dijous el dispositiu de captura dels 14 vedells que s’havien escapat d’una granja d’Algerri (Lleida) fa més de tres setmanes.

  El Cos d’Agents Rurals ha informat en un comunicat que s’ha treballat intensament per a atrapar als animals solts “que estaven posant en risc la seguretat de les persones, podien causar accidents i a més, havien provocat danys importants als cultius, especialment de blat de moro”.

  L’operatiu ha requerit la intervenció d’una vintena d’agents que han aconseguit capturar a tots els vedells vius i retornar-los al seu propietari.

  Els vedells fugits s’han anat capturant i traslladant un a un, el procediment ha consistit a realitzar un seguiment amb drons equipats amb cambres tèrmiques per a poder localitzar-los en els camps de blat de moro on estaven amagats.

  Segons el cos d’Agents Rurals, els animals van ser adormits amb dards de teleanestesia i traslladats en helicòpter fins a un mitjà de transport especial per a animals vius, que s’ha encarregat de portar-los fins a les instal·lacions de les quals provenien.