El PSC inicia les converses amb els partits amb representació a la Paeria

Féllix Larrosa, que ja s'ha reunit amb el PP, té previst reunir-se amb la resta de partits amb representació a la Paeria, excepte amb VOX, en el transcurs d’aquesta setmana

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El candidat del PSC-Units a l’alcaldia de Lleida, Fèlix Larrosa, ha començat aquest dilluns la roda de contactes amb diferents partits polítics que han obtingut representació a la Paeria, amb la finalitat d’avançar en la configuració del nou govern municipal i de l’organització de l’Ajuntament de Lleida.

 

Per ordre de resultats obtinguts, Larrosa s’ha reunit primer amb el cap de llista del PP, Xavier Palau, a qui ha exposat el full de ruta traçat pel PSC-Units per Avançar, marcat per l’Agenda 2030.

Fèlix Larrosa ha destacat, en l’inici de la ronda de contactes, que l’objectiu del PSC-Units és “avançar en un acord amb els diferents grups polítics per tal d’arrencar de forma immediata el nou mandat”. “La ciutat de Lleida no es pot permetre estar en una situació d’interinatge”, ha expressat Larrosa, que té previst reunir-se amb la resta de partits amb representació a la Paeria, excepte amb VOX, en el transcurs d’aquesta setmana.