El Pot Petit oferirà un segon passi al teatre de Balaguer

Aquest diumenge 21 de març a les 12 del migdia al Teatre

El Teatre Municipal de Balaguer oferirà un segon passi del concert familiar a càrrec del  grup EL POT PETIT aquest proper diumenge 21 de març. 

EL POT PETIT va esgotar les entrades de la primera sessió programada per aquest  mateix diumenge 21 de març a les 6 de la tarda al Teatre de Balaguer. Aquest fet, sumat  a que no s’ha ampliat encara la capacitat del 50% dels espais escènics, que des  d’aquesta setmana ja no hi ha confinament comarcal i, a més, pel fet que el Teatre vol  passar els darrers espectadors que van comprar les entrades per la funció de la tarda al  matí, farà que hi hagi una segona sessió el mateix dia del concert EL POT PETIT AL  TEATRE en sessió MATINAL, a les 12 del migdia. 

El Teatre desviarà alguns espectadors de la sessió de la tarda al matí i, realitzat aquest  canvi, posarà la resta d’entrades a la venda a partir d’aquest dijous 18 de març a les 12  del migdia al mateix preu de la primera sessió, és a dir, a 3 € a través de la plataforma  de venda d’entrades 4Ticlets i a l’Oficina de Turisme de Balaguer. L’enllaç web de la  venda d’entrades és entradesteatre.balaguer.cat. 

EL POT PETIT AL TEATRE és un concert recomanat especialment a infants de 3 a 8  anys que explica la història de la Jana, en Pau i la Melmelada Band, a qui els encanta  explorar i viure aventures. Aquestes aventures de dins el Pot Petit les han convertit en  cançons i les voldran compartir amb totes i tots els espectadors. Nous personatges, vells  coneguts i molta música. Un concert amb nou músics dalt l’escenari, titelles i teatre per  gaudir en família. 

EL POT PETIT AL TEATRE és l’espectacle cloenda del 2n CICLE D’HIVERN  D’ESPECTACLES INFANTILS, l’EMBOIRATS 2021.