El Comú de Lleida presenta les seves propostes en seguretat ciutadana i vial

Els Comuns volen una policia de barri, coordinada amb els síndicats de la guàrdia urbana

Candidatura del Comú de Lleida | foto: Marc Camón

Aquesta tarda, a la plaça de l’escorxador, el Comú de Lleida ha fet una roda de premsa sobre seguretat ciutadana i vial. L’acte ha comptat amb la presència de diversos candidats del Comú, així com de la Secretària General de Podem Noelia Bail i el cap de llista del Comú de Lleida, Sergi Talamonte.

Noèlia Bail ha dit que és un orgull tenir aquest any confluent, per poder fer fora un PSC que mai ha fet polítiques d’esquerres, que és responsable d’una gestió desastrosa durant molt de temps i també ho és d’un deute que encara no es pot quantificar.

Sergi Talamonte ha parlat de les seves propostes en matèria de seguretat ciutadana, vial i de la necessitat de pacificar el trànsit a la ciutat. “Als pressupostos que vam presentar hi havia una dotació de 2 milions i mig d’euros per tenir més assistents socials, més treballadors familiars, més educadors de carrer i 60 agents més de la guàrdia urbana” ha afirmat Talamonte. Volen fer una política de seguretat preventiva, en la qual hi hagi una policia de barri, coordinada amb els sindicats de la guàrdia urbana i així poder evitar situacions conflictives.