El Club esportiu L’Estel de Balaguer estarà als Jocs Special Olympics 2023

Avatar photo

Des del Club esportiu L’Estel hi participaran 19 esportistes i 6 tècnics, en les disciplines de petanca, natació i bàsquet

El Club esportiu L’Estel de Balaguer participa en l’edició 2023 dels Jocs Special Olympics. Aquest és un dels esdeveniments esportius d’àmbit internacional més importants pels esportistes amb discapacitat intel·lectual de Catalunya, d’altres comunitats autònomes espanyoles i de països de tot el món. Només se celebren un cop cada quatre anys.

 

Des del Club esportiu L’Estel hi participaran 19 esportistes i 6 tècnics, en les disciplines de petanca, natació i bàsquet. El dijous dia 30 de març serà l’acte inaugural i es retransmetrà per televisió de Catalunya a partir de les 18 h.​

 

Paral·lelament als Jocs, també se celebren un nombre important d’activitats, actes, cerimònies, i altres programes, que els converteixen en un projecte de ciutadania.

 

L’esdeveniment esportiu està organitzat per la Federació Catalana d’Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual, per Special Olympics Catalunya i l’Ajuntament de Granollers, i té l’objectiu de promoure la igualtat i la inclusió.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

2 × one =

Notícia anterior

Tortosa, Amposta i Alcanar tenen 5 noves freqüències de bus exprés.cat

Notícia següent

La ciutadania de Castelldefels ja pot gaudir de la renovada Avinguda dels Banys

Notícies relacionades