El Cicle Escena Jove TRRG ;) porta aquest divendres 8 d’abril a Tàrrega l’obra ‘Ximpanzé’

Darrera cita d’aquesta edició de la programació adreçada al públic jove i adolescent que proposa la Regidoria de Cultura

La programació d’arts escèniques adreçada al públic adolescent i jove de Tàrrega arriba aquest divendres 8 d’abril a la darrera cita de l’edició del 2022 amb l’obra Ximpanzé, un espectacle en què la Cia. Inevitables reflexiona obertament sobre la transsexualitat. Es tracta de la tercera i darrera peça sota la denominació d’Escena Jove TRRG ;-), que dona veu a autors inquiets amb ganes d’explorar noves vies d’expressió en la dramatúrgia.

Núria Florensa i Raül Tortosa dirigeixen aquest text honest i brillant en el qual Agustí Franch aborda aquesta manifestació sociopsicològica de l’ésser humà, en què l’individu sent que el seu sexe biològic no correspon amb el seu sexe cerebral basant-se en històries reals.

Ximpanzé, que pivota en la seva totalitat sobre la interpretació de l’actor Isidre Montserrat, ens apropa a una realitat que tothom sap que existeix i a la titànica tasca que suposa trobar i reconèixer la pròpia identitat. Val a dir que l’espectacle Ximpanzé es complementa amb un debat post-funció que comptarà amb membres de l’associació Colors de Ponent.

Per afavorir l’assistència d’espectadors, el preu de les entrades és molt assequible: 5 euros. Enguany, totes les representacions tindran lloc en divendres a les 8 del vespre.