Detinguda una mare a Lleida per la mort violenta de la filla de 12 anys

  El cos de la nena va aparèixer embolcat amb un sac i dins d'un gran calaix que hi havia al menjador del pis

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  Els Mossos d’Esquadra han detingut una dona a Torrefarrera, a Lleida, que tindria relació amb la mort violenta de la seva filla de 12 anys. Segons ha informat la policia catalana, la menor va morir el passat mes d’abril a Romania, però la investigació apunta al fet que la dona detinguda a Torrefarrera hauria estat implicada en aquesta mort.

   

  De moment, la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) dels Mossos segueix investigant els fets per determinar si, efectivament, la dona va tenir alguna cosa a veure amb la mort de la petita. Al mateix temps, estan treballant de forma conjunta amb la policia romanesa, que és qui investiga la mort de la nena.

   

  Segons indiquen des de ‘ElCaso.cat’, els Mossos busquen una altra persona implicada, la parella de la dona, que es trobava amb ella a Romania durant les vacances de Setmana Santa, quan van succeir els fets.

   

  El mateix mitjà explica des de la mort de la petita, la mare i la parella van ser els principals sospitosos. Tots dos vivien a Bucarest amb la nena, però després de les vacances d’abril, ningú els va tornar a veure. El propietari del pis on vivien de lloguer, que no tenia notícies d’ells, va apropar-se al pis i va ser quan va trobar el cos sense vida de la nena de 12 anys.

   

  A més, el pare biològic de la nena havia denunciat la seva desaparició perquè també feia temps que no sabia res de la seva filla. Segons fonts pròximes al cas, el cos de la nena estava rodejat amb un sac, amagat en un gran calaix del menjador.