Descobreix tots els espectacles de Les Nits d’Estiu de Balaguer

Tornen les Nits d’Estiu a Balaguer, amb la 5a edició del Cicle de Monòlegs i del Música i Tapes, una programació farcida de música, dansa, monòlegs i espectacles per a públic familiar per gaudir del juliol i l’agost balaguerí a l’aire lliure.

La 5a edició es viurà del 6 de juliol al 31 d’agost i comptarà amb el següent programa:

Programa:

Dimarts 6 de juliol:
20:30h | Música i tapes amb Duochambre

Els Hotel Cochambre, famosos per recórrer tota la geografia catalana amb les seves versions i els seus esbojarrats concerts, presenten ‘Ex Cupidos’, un nou espectacle teatral “boig, irònic, punyent, divertit, musical, improvisat i sobretot, brut”, segons paraules de Benito Inglada, líder de la banda, i on ens parlaran de l’amor d’abans, l’amor abans que arribessin les aplicacions de cites i els xats.

Dimecres 7 de juliol:
21:30h | Cicle de monòlegs amb Bianca Kovacs

Bianca Kovacs és una actriu i còmica nascuda en Sighisoara, Romania. La seva passió pel cinema la va heretar del seu pare, que treballava com a operador de càmera al cinema de la seva ciutat.

Al 2010 comença la seva carrera com a actriu, treballant en espots publicitaris, curtmetratges, obres de teatre, pel·lícules i sèries de televisió com Aída, Cuéntame, La que se avecina, Acacias 38 o 30 Monedas (HBO). En cinema ha estat a les ordres de prestigiosos directors com Álex de la Iglesia, Gracia Querejeta, Gerardo Herrero o Nacho Ruíperez.

La seva faceta de monologuista la va iniciar amb molt bones crítiques participant en els xous de stand up comedy Bianca y en botella i El club de los tarados, primer espectacle de monòlegs adaptat a persones amb discapacitat audiovisual i auditiva amb el qual ha recorregut tot el territori espanyol. Actualment està en cartellera amb el monòleg Una rumana muy legal.

A la temporada 2020/2021 s’estrena com a presentadora en Las noches de El Club de la Comedia a Madrid.

Aquest any les places seran limitades degut a recomanacions sanitàries actuals.

 

Dimarts 13 de juliol:
20:30h | Canallades amb ‘Recontem cantant’ de la Cremallera Teatre

Els més menuts de la família podran disfrutar d’activitats i espectacles culturals a la fresca.

Aquest any les places seran limitades degut a recomanacions sanitàries actuals.

 

Dimecres 14 de juliol:
21:30h | Vine a ballar salsa amb Tony Santos

Animació amb ritmes llatins per gaudir d’una bona estona.

Aquest any les places seran limitades degut a recomanacions sanitàries actuals.

Aquest cop podràs ballar salsa amb el duet “Joan i Laia”. On ens deleitaran amb un espectacle de balls llatins, i també animaran a tot el públic a participar-hi.

 

Dimarts 20 de juliol:
20:30h | Música i tapes amb Marina & Capi i Lluís Parisé

“Marina & Capi” són un duet lleidatà que compta ja amb un repertori de cançons pròpies. Durant l’actuació, els joves artistes interpreten i versionen diversos grups musicals tant de nivell nacional com internacional.

“Lluís Parisé” és músic i productor musical on ens transportarà amb les seves virtuts al piano a altres èpoques i ens farà tornar a disfrutar d’èxits mundialment reconeguts.

 

Dimecres 21 de juliol:
21:30h | Cicle de monòlegs

Aquest any les places seran limitades degut a recomanacions sanitàries actuals.

Creador del canal SitofonkTV enfocat a la música urbana, reaccions, tutorials, crítiques i molt humor.

 

Dimarts 27 de juliol:
20:30h | Canallades amb ‘Explosive’ de la Cremallera Teatre

“EXPLOSIVE” de la Cremallera Teatre

Explosive és un muntatge de jocs i animació musical enfocat per a entretenir a  tots els públics.
Una proposta lúdica i divertida que acaba amb una explosió de confeti multicolor, fent que tots participin de la seva festa.

 

Dimecres 28 de juliol:
21:30h | Vine a ballar country amb The Denim Rips

THE DENIM RIPS: Banda acústica de cordes. Folk tradicional dels EUA, Bluegrass, Old-estafi, Country. Amb pinzellades de Folk Irlandès, Punk Rock, Indie …

 

Dimarts 3 d’agost:
20:30h | Música i tapes amb Er Taqueta

“ER TAQUETA”

Er Taqueta és un projecte musical nascut a Lleida. Es tracta d’un show que repassa grans èxits de la rumba catalana, garrotins i altres temes de collita pròpia.

 

Dimecres 4 d’agost:
21:30h | Cicle de monòlegs

Tian Lara (Barcelona,1981) és còmic, monologuista, infermer i anticoach.
Més de 1200 actuacions en directe a la sevaesquena i 8 anys en cartellera de teatre amb diversos espectacles.

Còmic del canal de TV Comedy Central (Paramount Comedy), en 2016 va gravar el monòleg «Humanos salvajes» i en 2017«Tiburón negro». Posteriorment va gravar una actuació en cafè teatre per alprograma «De Bon Humor», en TV3.

Tian en l’escenari té un estil ràpid i explosiu, amb predilecció per barrejar temes d’actualitat i experiènciescompletament reals, sense oblidar la improvisació i interacció amb el públic.

 

Dimarts 10 d’agost:
20:30h | Canallades amb el Mag Adriaco

“MAG ADRIACO”

Pel Mag Adriaco, “ser feliç i transmetre aquesta felicitat als espectadors és vital. En un espectacle, el mag, transmet als espectadors els seus sentiments i emocions de forma indirecta”. Per ell, un bon mag és aquell qui actua amb felicitat, amb amor pel que està fent i que ho gaudeix. Sense alguna d’aquestes tres qualitats, “no pot haver-hi un bon espectacle de màgia”.

Dimecres 10 d’agost:
21:30h | Vine a ballar Swing amb Daybreak Quartet

DAYBREAK QUARTET: Quartet clàssic de jazz amb el saxo tenor com instrument solista i eix vertebrador del repertori que permet abordar tan swing clàssic, com jazz d’estil més contemporani i àdhuc composicions originals.

Aquesta formació ha participat en programacions estables de jazz de diferents locals de la geografia catalana i ha acompanyat solistes de renom com Carme Canela, Perico Sambeat, Ives Broqui o Viktorija Pilatovic.

Els membres de grup son:
Ignasi Gonzàlez (Lleida): contrabaix
Roger Gutiérrez (Tàrrega): bateria
Jaume “Txitxo” Sanchis (Agramunt): saxo tenor

 

Dimarts 17 d’agost:
20:30h | Música i tapes amb Júlia Moumen

“JÚLIA MOUMEN”

Cantautora que ha participat al concurs televisiu “La Voz”, que ens farà passar una vetllada molt agradable amb la seva guitarra i la seva fantàstica veu.

 

Dimecres 18 d’agost:
21:30h | Cicle de monòlegs

Monòleg de l’actriu i còmica, nascuda a Guinea, que reivindica els estereotips i les diferències culturals.

 

Dimarts 24 d’agost:
20:30h | Canallades amb ‘Rebufons’ de la Cremallera Teatre

“EXPLOSIVE” de la Cremallera Teatre

Explosive és un muntatge de jocs i animació musical enfocat per a entretenir a  tots els públics.
Una proposta lúdica i divertida que acaba amb una explosió de confeti multicolor, fent que tots participin de la seva festa.

 

Dimecres 25 d’agost:
21:30h | Vine a ballar sardanes amb la Cobla Lo Castell

COBLA LO CASTELL: Formació juvenil que actua en diferents actes sardanistes arreu de les nostres contrades. La cobla està composta per joves, la majoria dels quals van començar a estimar la música a l’Escola Municipal de Música Mn. Jesús Capdevila de Bellpuig, considerat com punt de partida de l’agrupació musical.

Dimarts 31 d’agost:
20:30h | Música i tapes amb Pau Culli i Aina


“PAU CULLI” i “AINA”

Pau Culleré “Culli”, un jove balaguerí de tan sols disset anys ens  presenta el seu primer single – Volaremos-, amb el que es va donar a conèixer.  També  podrem descobrir altres temes propis d’aquest cantautor.

 

Totes les entrades són gratuïtes i tots els espectacles tenen aforament limitat.