Dissabte, 13 d'abril de 2024
És notícia

Crespín es reuneix amb la Comunitat General de Regants dels Canals d’Urgell

Avatar photo
La reunió s’emmarca dins una nova ronda de contactes del subdelegat amb les  diferents comunitats de regants

El subdelegat del govern a Lleida, José Crespín,  s’ha reunit avui amb el president de la Comunitat General de Regants dels Canals d’Urgell, Amadeu Ros, per conèixer les previsions en què treballa l’entitat de cara a la pròxima campanya de reg, així com les mesures posades en marxa per gestionar de  forma eficaç l’aigua disponible. A la reunió també hi han participat el director general  de l’entitat, Xavier Díaz, el vicepresident primer, Josep Maria Pascual, i el vicepresident  segon, Jaume Torres

La reunió s’emmarca dins una nova ronda de contactes del subdelegat amb les  diferents comunitats de regants, com ja va fer l’any passat, per seguir de prop la  campanya de regs d’aquest any.

En el decurs de la trobada, el subdelegat i la direcció dels Canals d’Urgell han fet repàs dels projectes d’inversió previstos pel Govern d’Espanya amb l’objectiu d’optimitzar els recursos hídrics disponibles. En aquest sentit, Crespín ha recordat que a finals de l’any passat, el Govern (BOE de 14 de desembre 2023) va excloure de l’avaluació d’impacte ambiental el projecte de modernització dels Canals d’Urgell i, per tant, “s’agilitzen els passos a seguir per a l’inici de les obres. És una prioritat pel Govern d’Espanya avançar aquests projectes de modernització de regadius per garantir el reg i un ús més eficient de l’aigua”.

La inversió inicial prevista per part del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació en el Projecte de Millora de l’eficiència hídrica i automatització dels Canals d’Urgell és de 28,2 milions d’euros.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Marian Rojas omple el Prat del Roure d’Andorra amb la seva ponència

Notícia següent

VÍDEO | ‘Façanes d’innovador alumini’. Així es promocionava l’edifici sinistrat ahir

Notícies relacionades