Ciutadans sol·licita la intensificació de tasques policials a la Mariola per garantir seguretat

    El grup municipal de Cs Lleida anima als veïns "a presentar, en els Pressupostos Participatius, projectes de millora del barri i d'ajuda per als que més ho necessiten"

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    La portaveu del grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Lleida, Ángeles Ribes, ha reclamat “més presència policial al barri de la Mariola per garantir la seguretat dels veïns”. Aquesta és una de les reclamacions que els veïns de la Mariola li van traslladar al grup municipal de Cs i al diputat de Cs Lleida, Jorge Soler, en el quart Cafè Ciutadà que va tenir lloc dilluns al bar Plis-Plas. “Els veïns se senten insegurs i preocupats per la gran quantitat de pisos buits, en mal estat i ocupats que hi ha al barri”, ha explicat Ribes.

    “Sabem que és complicat dotar de més personal la Guàrdia Urbana per la LRSAL, però des del grup municipal vetllarem per la seguretat del barri”, ha explicat. La regidora de Cs ha matisat que “molts dels veïns del barri són persones d’avançada edat”, i ha afegit que s’ha de “fer tot el possible perquè tinguin una vida digna”. En aquest sentit, Ángeles Ribes ha animat als veïns a presentar i votar “projectes de millora del barri i d’ajuda als que més ho necessiten” en els Pressupostos Participatius que es duen a terme aquest any. Ribes ha recordat que cada barri “disposarà de 50.000 euros per a realitzar la proposta que tingui més consens” i per això ha animat “a participar a tots els veïns del barri”.

    D’altra banda, Ciutadans (Cs Lleida) va voler traslladar el seu suport a l’associació de veïns i als tècnics municipals dels serveis socials de la Mariola per les agressions patides aquest mes. “S’està duent a terme una gran tasca i ningú hauria de desprestigiar-la”, ha conclòs.