Cinc Mossos ferits en intentar aturar una festa il·legal

En la rave, que a hores d'ara encara continua a Ivars de Noguera, participen més de cent vehicles, la majoria de matrícula forana.

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Cinc agents dels Mossos d’Esquadra van resultar ferits lleus en un control policial després d’intentar evitar una festa il·legal a prop del pantà de Santa Anna, al municipi d‘Ivars de Noguera (la Noguera), que segueix aquest dilluns en marxa amb més d’un centenar de persones.

Els fets van passar diumenge a la matinada, quan la policia catalana va detectar dos dies abans una gran afluència de vehicles concentrats al Port d’Àger, la majoria autocaravanes camperitzades i vehicles lleugers amb matrícula estrangera.

Més d’un centenar de persones volien muntar una festa al Pla de les Bruixes, entre Àger i el pantà de Santa Anna, però el dispositiu dels Mossos d’Esquadra va evitar que se celebrés la ‘rave’ en aquell indret.

AMB LA MÚSICA A UNA ALTRA PART

24 hores més tard, la policia va detectar els mateixos vehicles a prop del pantà d’Ivars de Noguera i van muntar un control al Camí de Boix, on un camió va fer cas omís de les indicacions dels agents i va envestir un vehicle policial. Un altre cotxe patrulla va poder aturar l’autor i va detenir el conductor i l’acompanyant.

Poc després quan van arribar més participants de la festa il·legal en altres vehicles i van agredir els agents, deixant un total de cinc mossos ferits. Tots en estat lleu, encara que algun dels afectats ha hagut de demanar la baixa per les lesions.

Els Mossos d’Esquadra van poder identificar els partícips de l’agressió, tot i que alguns van sortir corrents. Entre ells, un dels detinguts.

LA FESTA CONTINUA

De moment, avui dilluns, la festa continua en marxa aquest dilluns amb més de cent vehicles i els mossos n’han perimetrat els accessos per evitar que n’entrin més. Així mateix, han obert una investigació per a trobar els autors de les agressions així com la persona que van detenir, que va fugir amb ells.