Cervera impulsa la creació d’una cooperativa de serveis a la llar i cures

Avatar photo

L'objectiu és garantir drets laborals i condicions a moltes de les dones que actualment ja realitzen aquesta tasca

Des de la Regidoria de Polítiques Feministes i LGTBI+, amb el suport i assessorament de Ponent Coopera, es treballa en un projecte per a la creació d’una cooperativa sense ànim de lucre que pugui oferir serveis d’atenció i de cura a les persones i a les llars del nostre municipi.

L’objectiu de la cooperativa és garantir drets laborals i condicions a moltes de les dones que actualment ja realitzen aquesta tasca, però que es veuen obligades a fer-ho sota l’economia submergida i sense cap mena de cobertura legal. A més, l’objectiu també és garantir a les persones grans o dependents una atenció professional i personalitzada de les seves necessitats.

Segons la regidora de Polítiques Feministes, Mireia Brandon, “la cooperativa es vol impulsar per garantir l’assistència social i sanitària de les persones grans al seu domicili, intentant allargar al màxim possible l’estada al seu domicili i, alhora, donar oportunitats a totes aquelles persones que tenen dificultats per accedir al mercat laboral”.

El projecte es troba en un moment inicial de recollida de necessitats, prioritats i de persones interessades per avançar en una possible base de dades que avalarà la necessitat de tirar endavant la iniciativa.

Totes les persones interessades podeu omplir el formulari d’inscripció:
https://docs.google.com/forms/d/1AD_5IusFysfxDBM5QVduNm9h6wONlMSlEGDhdqHkFvo/viewform?edit_requested=true

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

five × 1 =

Notícia anterior

Mor el cantant Georgie Dann

Notícia següent

Arriben la Fira de Puigcerdà 2021 i el 40è concurs de cavalls

Notícies relacionades