Manel, Stay Homas i Suu caps de cartell de la Festa Major de Balaguer

Les entrades es poden reservar a Lapallavacara i properament online a Codetickets

Aquest dimarts ha tingut lloc la presentació del cartell de la programació jove de les Festes del Sant Crist 2020 a Balaguer. A la presentació han participat; el paer en cap de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal; la paera de l´Àrea de Joventut, Gemma Vilarasau; i el tècnic de Joventut de la Paeria Francesc Almira.

Els Manel, Stay Homas, Nil Moliner i Suu seran caps de cartell de la programació jove de les fetes Festes del Sant Crist 2020 a Balaguer, uns concerts que es celebraran els dies 6, 7 i 8 de novembre al Pavelló Inpacsa.

Francesc Almira ha explicat que des de la Paeria s’hagués preferit presentar el programa abans, però s’ha estat esperant per saber tots els protocols i poder adaptar així els concerts a les exigències de la pandèmia. En aquest sentit ha explicat que els grups escollits presenten un espectacle adaptat a la problemàtica actual.

Pel que fa al cartell, Almira ha explicat que els grups escollits ho han estat per abastar diferents tipus de música i franges d’edat. Tots es faran al pavelló Inpacsa, que disposarà d’una capacitat permesa de 433 persones per que es pugui gaudir de les actuacions amb la màxima seguretat possible. Els Manel actuaran el divendres dia 6, Stay Homas ho farà el dissabte 7 i Nil Moliner i Suu el diumenge 8 de novembre. Els dos primers concerts tenen un preu de 20 euros cadascun mentre que el darrer costarà 12 euros.

Una altra de les novetats és que enguany es cobrarà entrada en tots els concerts. Francesc Almira ha explicat que aquesta mesura s’aplica, d’una banda, per controlar millor l’accés i, de l’altra, per tractar-se de grups de molta qualitat. Almira ha definit els preus com a populars i ha destacat que tot i que les entrades es vendran a Codetikets, aquesta primera setmana es podran ja adquirir presencialment al casal Lapallavacara per tal que els ciutadans de Balaguer tinguin una certa prioritat i no es quedin sense entrades.

El paer en cap, Jordi Ignasi Vidal, ha explicat que des de la Paeria s’ha estat molt estricte pel que fa a les actuacions. Mentre altres anys aquest concerts acollien més de 2.000 persones, aquest cop s’ha estat molt estricte, i no s’ha prioritzat la capacitat sinó la seguretat de les 433 persones assistents. Vidal ha recordat també que a l’hora d’escollir cartell s’ha triat grups que abastin el major marge d’edats i que es puguin seguir asseguts, tot respectant les distàncies de seguretat.

Els concerts començaran a les 11 de la nit i comptaran amb una cabuda limitada a 433 cadires. Les entrades es poden reservar ja al Casal Lapallavacara i properament online a Codetickets.