Èxit de participació al 1r Concurs de Pessebres de Balaguer

Els participants havien de fer un vídeo del seu pessebre que es podien veure a les xarxes socials

Entrega de premis del 1r concurs Pessebres Balaguer. CEDIDA

La Paeria ha organitzat aquest any el primer Concurs de Pessebres. Els interessats en participar-hi havien de fer un vídeo amb una durada màxima de 30 segons on es pugues veure tot el Pessebre, i penjar-lo a la xarxa Instagram amb l’etiqueta #pessebrebalaguer i etiquetar @Balaguerjove.

Un cop acabat el termini el passat 21 de desembre, en el 1r Concurs de Pessebres de Balaguer han participat un total de 46 pessebres, entre els quals el jurat n’ha escollit els 3 millors valorant aspectes com la creativitat o el format.

El tècnic de joventut a la Paeria, Francesc Almira, ha explicat que el concurs s’ha organitzat per poder recuperar una activitat que s’havia fet fa molts anys a Balaguer, i pel seu format, totalment compatible amb la pandèmia, en poder-hi participat tothom des de casa.

Almira ha dit que els regals: una Nintendo Switch, una tauleta Samsung i un altaveu JBL, eren atractius per incentivar la participació.

Els guanyadors d’aquest primer Concurs de Pessebres han estat:

1r premi: Ainoa Montoliu Toribio

2n premi: Roc i Cesc Duran Martínez

3r premi: Núria Tarroija Berga

Tots ells han rebut els premis de mans del paer en cap de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal i la paera d’Esports, Joventut i Infància, Gemma Vilarasau.