Cloenda de la segona edició de Forma a Balaguer

La ciutat de Balaguer ha acollit entre l’1 i el 16 d’octubre de 2022 la segona edició de Forma. Espais d’Art Contemporani, esdeveniment que té com a objectiu conjugar intervencions artístiques amb la descoberta dels carrers, places, edificis i equipaments de la ciutat des d’una mirada artística i compromesa.

Per a l’edició d’enguany el tema que articula el Forma era: Balaguer, ciutat de memòria, i per la qual es van seleccionar un total de 8 projectes o intervencions artístiques de 5 artistes que han participat de manera individual, i 3 col·lectius. La majoria han estat ubicades al centre històric, a la façana del riu i en espais patrimonials, com el claustre de Sant Domènec.

Quant a dades d’assistència, han visitat les instal·lacions artístiques gairebé 1.000 persones, a l’espera de la cloenda i la darrera visita comentada.

Durant l’esdeveniment han visitat les instal·lacions artístiques i han participat de la proposta educativa les escoles Gaspar de Portolà, La Noguera, Mont-Roig, Pia, Àngel Guimerà, el centre d’educació especial L’Estel, i els instituts Ciutat de Balaguer i Almatà. Les residències per a gent gran de Sant Domènec i Santa Maria també han realitzat visites comentades, així com el taller a càrrec de l’artista Ivan Candeo, en el qual també hi han participat el Servei de Rehabilitació Comunitària i els i les alumnes de Educació Visual i Plàstica de l’Ins Almatà.

Igualment s’han dut a terme diverses activitats paral·leles com la performance a càrrec de Marta Bisbal Torres, la presentació del llibre sobre Guillem Viladot El silenci de l’angle, o la inauguració de l’exposició L’Estudi 76.

La cloenda se celebra dissabte 15 d’octubre a partir de les 20’30h a la plaça Comtes d’Urgell, i per la qual s’ha programat la projecció de l’obra Destructuras d’Aitor Ortiz, cortesia de Planta-Fundació Sorigué, així com una sessió de música electrònica que tancarà l’acte.

Albert

Missatges recents

Mor el Dr. Ramon Maria Miralles, ex cap de l’àrea de ginecologia del Joan XXIII

El Doctor Ramon Maria Miralles, el que va ser president de la FECEC durant nou…

13 minuts fa

La Seu obre inscripcions per participar en la rua de Carnaval

A partir del pròxim dimarts 31 de gener, i fins al dia 11 de febrer, restaran…

36 minuts fa

TRAGÈDIA: Mor aquest actor molt conegut als 39 anys

Ha mort Noureddine El Attab als seus 39 anys després de caure d'un vaixell la…

1 hora fa

Una mare obliga a la seva filla amb discapacitat a prostituir-se

Una dona, M.B.B., ha estat condemnada a 22 anys de presó, 12 per un delicte…

2 hores fa

Venut el pis més car de Barcelona per 40 milions d’euros

El pis a la venda més car de Barcelona ja té propietari. Un particular estranger…

2 hores fa

El PSC omple el Centro Cultural Extremeño de Reus per celebrar la Festa de la Gent Gran

El PSC Reus ha celebrat aquest migdia la Festa de la Gent Gran al Centre…

2 hores fa

Esta web utiliza cookies.