Balaguer ha començat a instal·lar els nous aparcabicicletes en diferents zones de la ciutat

Els nous aparcaments se situaran en places que actualment ocupen cotxes per fomentar l'ús de la bicicleta

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Paeria de Balaguer ha començat a instal·lar aquest dijous els nous aparcabicicletes en diferents zones de la ciutat.

 

Els treballs han començat per la zona de l’Estel i la plaça del Mercadal, segons ha explicat el paer d’Urbanisme, Obres i Serveis, Gerard Torres, que també ha recordat que en total es preveuen habilitar 6 nous aparcaments per a bicicletes distribuïts en diferents indrets de la capital. Es tracta de les zones, diu, que es van establir arran de les propostes que van fer en el seu dia els balaguerins i balaguerines mitjançant una consulta realitzada per la Paeria.

El mateix Torres destaca que els nous aparcabicicletes se situaran en places que actualment ocupen cotxes per fomentar, justament, l’ús d’aquest vehicle de transport, la bicicleta.

Les zones on s’instal·laran els aparcaments per a bicicletes són: la Plaça Mercadal (davant de la casa de la Paeria); el carrer Barcelona proper amb la Plaça de la Sardana; la Plaça Pere Casaldàliga; la zona del Teatre Municipal; el Molí de l’Esquerrà; i la zona del Barri Nou (davant de l’Estel) i van ser escollides per per la ciutadania a través d’un procés participatiu.