Dijous, 30 de maig de 2024
És notícia

Balaguer celebra una nova edició del tornet ‘L’Esport que ens uneix’

Avatar photo

'L’esport que ens uneix' és un campionat multiesportiu, en el que es practicaran diferents disciplines i que se celebrarà el dia 13 de maig a Balaguer

El Torneig “L’esport ens uneix” de Balaguer és un projecte comunitari que té com a objectiu compartir una jornada amb altres persones que vulguin gaudir de l’esport, en un entorn que fomenta les interaccions socials i la salut.

 

Les experiències de jornades prèvies constaten que l’esport és una eina d’inclusió per a les persones que tenen un diagnòstic en salut mental. Les diferències es desdibuixen possibilitant la participació amb igualtat en les activitats esportives. Mitjançant la pràctica de l’activitat física, a més, s’estimulen les capacitats cognitives, es redueix l’angoixa, i s’augmenta l’autoestima i la sociabilitat.

 

En aquest torneig hi poden participar totes aquelles persones que vulguin gaudir de l’esport, incloent-hi els usuaris de la xarxa de salut mental de les terres de Lleida, i totes aquelles persones que formin part del seu entorn, com familiars, amics o persones del seu entorn.

 

Els principals objectius del campionat són promoure la participació activa en la comunitat, per fer front a l’estigma social existent enfront de les malalties mentals i qui les pateix; afavorir la interacció social amb altres persones d’interessos semblants; i treballar en equip. Aquests objectius permeten la canalització de la competició, afavorir la cooperació i aconseguir la satisfacció personal de cada participant a través de la salut física.

 

‘L’esport que ens uneix’ és un campionat multiesportiu, en el que es practicaran diferents disciplines: mini futbol sala, bàsquet amb modalitat de 3 x 3, bitlles i tenis taula. Aquesta és la tercera edició del torneig i se celebrarà el dia 13 de maig a Balaguer.

 

III Torneig ‘L’esport que ens uneix’

  • Dissabte, 13 de maig de 2023
  • De 9 a 13.30 h
  • Cloenda i entrega de premis: 13.30 h
Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Mollet presenta l’app Ajuntament Mollet

Notícia següent

‘Tarragona Creix’ continuarà amb la seva campanya ‘Stop Decadència Tgn’

Notícies relacionades