Balaguer acull aquest dissabte una nova edició del Duatló Infantil

La competició infantil en les diferents categories es farà amb modalitat de cursa a peu i BTT

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Imatge de la IX Duatló Infantil de Balaguer celebrada el 2022 | FOTO: Pedala.cat

El club esportiu Pedala.cat de Balaguer i la seva Escola d’atletisme i de triatló, organitzen conjuntament una nova edició del Duatló Infantil de Balaguer, la qual compta amb el suport de l’Àrea d’Esports de la Paeria de Balaguer i la Federació Catalana de Triatló.

 

La competició infantil en les diferents categories es farà amb modalitat de cursa a peu i BTT, i es realitzarà als Jardins del Sant Crist el dissabte dia 25 de març.

 

La jornada començarà a les 9 h amb la benvinguda dels participants i l’entrega de dorsals. L’inici de la prova serà a les 10.15 h, amb la sortida de les categories infantils. Tot seguit, a les 10.55 h es farà la sortida dels participants de categoria cadet. I finalment a les 11.45 h ho faran els juvenils. L’entrega de premis de les categories infantil, cadet i juvenil es farà a les 12.45 h. 

 

Seguidament, a les 13 h es farà la sortida dels alevins, seguida dels benjamins a les 13.30 h, i la darrera serà per als més petits, els prebenjamins, que sortiran a les 13.55 h. L’entrega de premis de les categories aleví, benjamí i prebenjamí serà a les 14.15 h.

 

Pel que fa a les darreres edicions, l’any 2020 no es va poder celebrar a causa de la pandèmia i es recupera amb normalitat l’any 2022.