Dimecres, 24 de juliol de 2024
És notícia

Balaguer acollirà el bus ‘Generació D’ durant tres dies

Avatar photo

Aquest forma part d’una campanya itinerant que té com a objectiu millorar les habilitats digitals de la ciutadania, una iniciativa emmarcada al Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, que recull entre els seus eixos estratègics, el reforçament de les competències digitals dels treballadors i del conjunt de la ciutadania amb la creació del Pacte per la Generació D.

En el cas de la demarcació de Lleida, el bus passa per diferents poblacions, com Lleida, Mollerussa, Tàrrega, Balaguer i la Seu d’Urgell. A Balaguer el bus estarà ubicat a la plaça del Morter durant els dies 25, 27 i 28 de novembre. Quant als horaris, estarà obert el dissabte de 16.30 a 20.30 h, i dilluns i dimarts de 10.30 a 13.30 h als matins i de 16.30 a 20.30 h.

Els visitants començaran la visita amb la realització d’un test autodiagnòstic, que els permetrà conèixer el nivell de coneixements digitals, amb preguntes sobre cercadors d’Internet, xarxes socials, ciberseguretat o gestions en línia. A més, l’autobús comptarà amb una sala d’escapament on els usuaris hauran d’aconseguir sortir de la sala. Aquestes activitats sumen punts, i a partir d’aquests es farà un rànquing entre tots els municipis participants, i el que obtingui més puntuació rebrà un obsequi.

La campanya Generació D està finançada amb Fons Europeus Next Generation a través de la Secretaria d’Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial, que depèn del Ministeri d’Afers Econòmics i Transició Digital.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

five × 4 =

Notícia anterior

Detinguts set ocupes d’un pis de Llançà per agredir policies quan els anaven a desallotjar

Notícia següent

Mollet acull una trobada transnacional de la xarxa DIGI-INCLUSION

Notícies relacionades