Apallissa brutalment a la seva exparella a Lleida

La dona estava molt espantada i plorava, tenia cops i esgarrapades per tot el cos

Agents de la Guàrdia Urbana de Lleida han detingut aquest dilluns un home de 41 anys per un delicte de maltractaments en l’àmbit de la llar.

Els fets van passar el dilluns a les 8:00 hores. La dona es va dirigir a uns agents que patrullaven per la Rambla Ferran de Lleida. La dona, que estava molt espantada i plorava, tenia cops i esgarrapades per tot el cos. Va explicar que venia del seu domicili, on la seva exparella, amb qui conviu, l’acabava d’agredir donant-li diversos cops de puny a la cara i puntades per tot el cos. També, la víctima va explicar que els maltractaments són constants però que no l’havia denunciat mai per por i va ser traslladada al CUAP per tal de ser atesa de les lesions que presentava.

Els agents davant d’aquests fets, van iniciar la recerca de l’agressor però no van poder localitzar-lo. Finalment, sobre les 21:50 hores, l’home de 41 anys, sabent que la policia l’estava buscant, es va personar a les dependències policials on va ser detingut per un delicte de maltractaments en l’àmbit de la llar.