Dimecres, 12 de juny de 2024
És notícia

L’alumnat de 5è d’Educació Primària de Balaguer participa en la trobada musical

Avatar photo
L’objectiu és establir vincles dels infants amb la música

La música és fonamental per al creixement personal de les persones, és una eina de dinamització cultural que genera inclusió i cohesió social, i al mateix temps impulsa una transformació positiva emocional i educativa. Per aquests motius, des de l’Escola de Música de Balaguer es treballa amb els centres educatius de la ciutat, per tal d’establir vincles dels infants amb la música.

El principal objectiu d’aquesta trobada musical és unir l’alumnat de 5è de primària de totes les escoles de la ciutat de Balaguer i L’Estel en un mateix projecte, a partir d’un repertori de cançons adients a l’edat. Igualment, enguany la cançó conjunta que s’interpreta per part de tot l’alumnat de Balaguer ha partit de la iniciativa de l’Àrea d’Igualtat de la Paeria. En aquest sentit, s’ha treballat conjuntament la lletra prèviament a les aules, i cada escola ha treballat a partir de diverses premisses sobre igualtat. Un cop posada en comú i coordinat tot el contingut, s’ha gravat un videoclip per tal que el missatge arribi a més persones. Aquest dijous s’ha presentat el resultat del vídeo a l’alumnat en el marc de la trobada musical, i posteriorment s’acabarà de gravar la part final del videoclip.

Així, per tercer any, l’Escola Municipal de Música ha coordinat aquesta activitat amb l’alumnat de 5è de primària de tots els centres educatius de la ciutat i l’Estel, a partir de la qual s’han treballat continguts lingüístics, musicals i d’igualtat, i que han ofert un concert col·lectiu a la plaça del Mercadal.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Un nen d’onze anys agafa el cotxe del pare i s’estavella fugint de la policia

Notícia següent

Altafulla i ESEP ofereixen un innovador programa educatiu per a menors tutelats

Notícies relacionades