Agredeix a la dependenta i roba a una botiga de Lleida

La dona va intentar fugir, agredint la dependenta i llançant part del material pel terra

La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir divendres una dona espanyola de 41 anys, veïna de Lleida, com a sospitosa de robatori amb força i intimidació.

Els fets van passar a les 19.31 hores del dia 4, quan la Urbana va rebre una trucada des del carrer Vallcalent dient que algú estava intentant robar en un establiment de la zona. En arribar, la patrulla va veure una dona a l’exterior de la instal·lació, mostrant una actitud molt agressiva i de menyspreu cap als policies i altres persones del carrer.

Després d’entrevistar-se amb la treballadora del local i alguns testimonis, els agents van determinar que la dona va entrar al local i va intentar treure material de la botiga amagat a la seva bossa de mà. Al veure-la la dependenta i recriminar-li els fets, la dona va intentar fugir, agredint la dependenta i llançant part del material pel terra. Per aquests motius, la patrulla va procedir a detenir-la com a presumpta autora d’un delicte de robatori amb força i intimidació, traslladant-la a les dependències policials on se li va instruir l’atestat penal corresponent.