Adú i Padre no hay más que uno, aquest cap de setmana al cinema de Balaguer

A partir de l’octubre, la Paeria de Balaguer posarà en marxa, mitjançant APROPA CULTURA i PLATEA JOVE, un nombre d’entrades al preu reduït d'1€

Adú

Aquest proper cap de setmana torna el cinema a Balaguer.  Aquest divendres dins del Cicle Gaudí de Cinema Català es projectarà la pel·lícula ‘Adú’. Dissabte i diumenge en la programació de cinema comercial es farà el passi de ‘Padre no hay más que uno’.  

Per aquesta represa de les projeccions, la Paeria de Balaguer i el Circuit Urgellenc han arribat a un acord per fer sostenible el cinema a Balaguer.

Entre d’altres mesures, s’ha arribat a l’acord que la Paeria de Balaguer disposarà de 10 entrades per sessió que oferirà a un preu súper-reduït d’1€ a través de dues plataformes que ja estan funcionant de fa anys al Teatre Municipal: APROPA CULTURA i PLATEA JOVE.

Les entrades d’aquestes dues plataformes van dirigides a col·lectius vulnerables i a centres educatius participants.

A més de la represa de les projeccions setmanals de cinema comercial, la Paeria de Balaguer també té un acord amb l’Acadèmia de Cinema Català per oferir el darrer divendres hàbil de cada mes, una pel·lícula del Cicle Gaudí de Cinema. Donada la situació de restriccions, es van haver d’ajornar les darreres projeccions d’aquets cicle i per aquest motiu durant el mes de setembre es realitzaran dos projeccions. 

La primera d’aquest cicle serà aquest divendres dia 18 amb la projecció de la pel·lícula, Adú.

Sinopsi:

Adú ens explica que en un intent desesperat per arribar a Europa i amagats davant d’una pista d’aterratge al Camerun, un nen de sis anys i la seva germana gran esperen per colar-se en els cellers d’un avió. No massa lluny, un activista mediambiental contempla la terrible imatge d’un elefant, mort i sense ullals. 

No només ha de lluitar contra la caça furtiva, sinó que també haurà de retrobar-se amb els problemes de la seva filla acabada d’arribar d’Espanya. Milers de quilòmetres al nord, a Melilla, un grup de guàrdies civils es prepara per enfrontar-se a la furibunda multitud de subsaharians que ha iniciat l’assalt a la tanca.

Tres històries, en què cap dels seus protagonistes sap que els seus destins estan condemnats a creuar-se i que les seves vides ja no tornaran a ser les mateixes.

La projecció està prevista a 2/4 de 10 de la nit al Cinema Balaguer, a la Sala d’Actes de la Paeria. L’entrada té un preu de 4,5 euros amb aforament limitat.

Las segona projecció del Cicle Gaudí serà ‘Madre’ el divendres dia 25 de setembre.

Pel que fa al cinema comercial es projectarà la pel·lícula ‘Padre no hay más que uno 2’  dirigida per Santiago Segura. 

Sinopsi:

Després que Javier, pare de cinc fills, hagi viscut i superat l’experiència d’enfrontar-se la caòtica realitat que suposa quedar-se sol amb els nens i posar en pràctica la conciliació familiar, les coses semblen anar sobre rodes. És clar que una inesperada notícia ho posarà tot de cap per avall … Ni més ni menys que l’arribada de la sogra, que suposarà un nou repte familiar.

Aquesta pel·lícula es podrà veure dissabte a 2/4 de 7 de la tarda i a 2/4 de 10 de la nit. I diumenge les projeccions previstes són a les 5 de la tarda i 2/4 de 8 del vespre. Dilluns, dia de l’espectador, es farà un únic passi a 2/4 de 10 de la nit.