Es celebra el primer aniversari de la no presa de possessió com a President de la Generalitat de Jordi Turull

Acte de Junts per Catalunya ahir al teatre principal

0
696
Fotografia de Míriam Noguera, Toni Postius, Quim Torra - foto: Marc Camón

Toni Postius, candidat de Junts per Catalunya a Lleida, va recordar el primer aniversari de la investidura frustrada de l’exconseller Jordi Turull, cap de llista per Lleida a les eleccions al Congrés. Van fer costat als represaliats i es van conjurar per la democràcia la llibertat.

El seguici va comptar amb la presència de Jordi Guardiola, director de comunicació de PDeCAT, Míriam Noguera, diputada i Quim Torra, molt honorable president de la generalitat.

Durant l’acte es va mostrar una carta de Jordi Turull dient: “Sortim a guanyar! Som els de les urnes! El 28A hi haurà urnes. I aquest és el nostre terreny de joc. No hi haurà togues ni presons, que és el seu terreny de joc. I això vol dir que no jugarem a camp contrari, sinó que jugarem a casa”.

Així mateix, en un vídeo, Carles Puigdemont deia: “És evident que no es va arribar a la segona votació del conseller Turull. I des d’aleshores és amb presó injusta, amb un judici injust, i estem aquí per dir que no ens rendirem i que sempre està en joc la dignitat del país, que el país no falla!”

Per la seva banda, el president Quim Torra va afirmar: “El projecte de junts per Catalunya, necessita que taquem de groc Catalunya. Que aquest projecte guanyi les eleccions que venen és essencial: No podrem tirar endavant els somnis si no som forts en aquests comicis. I les tres eleccions van unides”

FER UN COMENTARI