7.600 espectadors al 24è festival musical Paupaterres de Tàrrega

Avatar photo

Des de l'organització han destacat "l'èxit de les propostes artístiques i l'elevada afluència de públic"

El 24è festival musical Paupaterres de Tàrrega, ha tancat l’edició de la represa amb 7.600 espectadors. Des de l’organització han destacat “l’èxit de les propostes artístiques i l’elevada afluència de públic”, que han tornat a demostrar el caràcter “referent” del certamen com un dels principals esdeveniments culturals de l’estiu a Ponent.

El festival, celebrat del 7 al 9 de juliol al càmping municipal, ha comptat amb els jamaicans The Skatalites i el grup de Valladolid Celtas Cortos com a caps de cartell. L’apartat infantil del certamen, el PaupaKids, ha comptat amb activitats de circ, inflables, jocs d’aigua i tallers, entre altres.

L’Associació Paupaterres i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Tàrrega han subratllat l’estima i el suport incondicional del públic vers el festival “gràcies a un cartell per a totes les edats i gustos que propicia un punt de trobada familiar, transversal i únic“.

La cita del 2022 va arrencar la nit de dijous amb un primer tast a càrrec de The Ruralites als jardins de l’Associació Alba i de Juh & Box al Bar Novum. Els escenaris es van traslladar divendres al Càmping Municipal, el seu emplaçament habitual, per gaudir de les cançons de Celtas Cortos, Alérgicas al Polen, Huntza, Ítaca Band, Hoven, Trio Kumbia i la dansa aèria d’Entreteles. Pel que fa a dissabte, el recinte ja obrí portes a la tarda per celebrar el PaupaKids, la parcel·la d’activitats infantils amb circ, inflables, jocs d’aigua i tallers a més d’un espai d’art urbà amb la creació en directe de dos murals a càrrec de cinc joves autors.

A la nit de dissabte van desembarcar com a caps de cartell els veterans The Skatalites, considerats els pares del genuí ska de Jamaica. També hi van actuar les cantautores Helen i Sara Roy i les bandes Auxili i Andana. Molt ovacionat fou el Cor Safari, el qual va delectar amb la seva mescla de música vocal, acrobàcies i dansa africana. En aquest sentit, el Paupaterres destinarà enguany els diners recaptats amb la venda del got solidari a ajudar aquest grup de 25 infants i joves provinents d’Uganda i Sudan del Sud. Les sessions de Ponent Roots, l’espectacle de Tot Circ, food-trucks, sopars a la fresca i parades d’artesania van completar l’oferta.

El Paupaterres – Festival Musical d’Estiu de Ponent forma part de la Xarxa de Festivals Musicals de Catalunya i compta amb suport de la Diputació de Lleida i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Un intoxicat al Vendrell després d’incendiar-se el quadre elèctric del seu pis

Notícia següent

Sense metros a l’estació del Liceu de l’L3 a Barcelona

Notícies relacionades