Dimecres, 29 de maig de 2024
És notícia

Més de 6,5 M€ per a la millora de diferents trams de carreteres del Segrià i les Garrigues

Avatar photo
La diputada de Serveis Tècnics, Cristina Morón, ha comprovat sobre el terreny l’estat de les vies LV-7021, LV-7022, LV-2012 i LV-2003, acompanyada de tècnics del servei
La diputada de Serveis Tècnics, Cristina Morón

La diputada de Serveis Tècnics, Cristina Morón, va visitar ahir les obres que ha projectat la Diputació de Lleida en diferents trams de les vies LV-7021, LV-7022, LV-2012 i LV-2003, de la seva titularitat, de les comarques del Segrià i les Garrigues, que suposen una inversió superior als 6,5 M€.

Es tracta de comprovar, sobre el terreny, els arranjaments que s’han d’executar, com a conseqüència de les millores que l’ens té previst dur a terme en les properes dates.

“Incidir en la millora de les vies de comunicació del territori és una de les apostes de progrés més decidides que podem fer a través de la Diputació de Lleida”, va explicar Morón, que va afegir que “una inversió decidida en l’arranjament de les nostres carreteres i camins és vital per al primer sector, però també per construir un projecte de repoblament sòlid i creïble en una demarcació tan disseminada com és la de Lleida, Pirineu i Aran”.

El primer que s’ha visitat és el tram de carretera d’Artesa de Lleida al Cogul (LV-7021), on es posaran en marxa obres de condicionament, millora i eixamplament en el tram entre Aspa i el Cogul.

Per a aquesta obra, el projecte de la qual està redactat, però pendent d’una resolució mediambiental interessant d’aprofitar, hi ha previst un pressupost per valor de 2.016.415,89 €.

També al Segrià, la diputada va visitar el tram entre Puigverd de Lleida i Margalef N-240 (LV-7022), on hi ha assignat un projecte, en fase de contractació, per al reforçament del ferm. El pressupost, en aquest cas, és d’1.327.428,39 €.

A la comarca de les Garrigues, s’han dut a terme comprovacions a la carretera LV-2012, concretament en el tram de Borges Blanques a Tarrés (N-240), pendent d’un projecte de condicionament, eixample, millora i pavimentació asfàltica, en el tram entre l’Espluga Calba i Fulleda. Aquesta actuació té associat un pressupost de 2.598.405,00 €.

A més a més, també s’han observat les necessitats de rehabilitació del ferm bituminós en el tram entre les Borges Blanques i la Floresta de la mateixa via. En aquest cas, es preveu un cost de 586.905,43 €.

“El nostre objectiu és el de treballar intensament per conèixer de primera mà les necessitats del territori. Veure i trepitjar els pobles, i en aquest cas les vies, ens ha de servir per copsar les urgències i resoldre-les. Els nostres municipis ens ho reclamen i nosaltres, els ho devem”, ha assenyalat la diputada.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

VÍDEO | “Vine, ‘gordo’ fastigós”, a pedrades amb personal de seguretat de Rodalies

Notícia següent

Diputació i Generalitat avancen en la implantació de la finestreta única tributària a Lleida

Notícies relacionades