Visita al nou circuit municipal de ciclisme de Vilanova i la Geltrú

Està previst que en pocs dies la nova instal•lació esportiva rebi els primers ciclistes

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Antoni Palacios amb Blanca Albà i Neus Lloveras en la visita oficial al nou circuit municipal de ciclisme. Foto: JNiG Agència

Durant el matí del dimecres 24 d’octubre, l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, i  la regidora d’esports, Blanca Alba, visitaven el nou circuit de ciclisme municipal acompanyades pel president de la Unió Ciclista Vilanova, Antoni Palacios.

Les obres de la nova instal·lació esportiva de 515 metres quadrats ja estan a la segona  de les tres fases del procés constructiu i es preveu que en pocs dies, ja pugui rebre els primers ciclistes procedents de l’entitat ciclista vilanovina, tal com anunciava Blanca Albà. Amb la pista totalment asfaltada i el sistema d’enllumenat instal·lat, s’espera que el nou circuit, ubicat a l’avinguda dels Països Catalans, compti en poc temps d’un edifici administratiu que encabeixi oficines, banys i magatzem.

En declaracions a la premsa, Lloveras  considerava que “aquest circuit era una necessitat per la llarga tradició ciclista que hi ha  a la ciutat i  ho emmarca en el projecte de posar al dia les instal·lacions esportives municipals amb l’objectiu de fomentar la pràctica d’esport”. Així mateix, l’alcaldessa afegia la construcció d’aquest nou circuit al llistat d’obres realitzades des de l’Ajuntament en l’àmbit esportiu, aquesta última legislatura.

Al seu torn, la regidora d’esports, Blanca Albà, assenyalava els arranjaments realitzats per posar a punt tots els camins que envolten el circuit amb la finalitat que s’hi puguin practicar altres modalitats de ciclisme com la de BTT.

El president de la Unió Ciclista Vilanova, Antonio Palacios, mostrava sentir-se absolutament satisfet i il·lusionat per tenir aquest nou circuit i agraïa l’equip de govern actual per la feina realitzada.  Palacios es mostra esperançat en el fet que d’aquest nou circuit puguin sortir noves promeses del ciclisme i per tenir unes instal·lacions segures on la canalla hi pot entrenar.