Vilanova i la Geltrú viu la VIII Nit del Turisme i el Comerç

L'esdeveniment d'enguany ha incorporat una nova categoria de premi "Sotenibilitat" en el lliurament dels reconeixements

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts
Imatge final de l'entrega de distintius. Foto: Jordi Nieto

Un centenar de persones vinculades al món del turisme i el comerç local s’han donat cita al Restaurant Mas Roquer del Parc de Vacances Vilanova Park per celebrar la vuitena edició de la Nit del Turisme i el Comerç de la capital del Garraf.

L’acte, organitzat en col·laboració per l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Vilanova Turisme, i el Gremi d’Hostaleria de la ciutat,  ha comptat amb la presència oficial per part de la Generalitat de Catalunya del Director General de l’Agència Catalana de Turisme, David Font, i la Directora General de Comerç, Muntsa Vilalta. Així mateix, tampoc han faltat a la cita el Diputat Delegat de Turisme de la Diputació de Barcelona, Juan Luis Ruiz, i l’alcaldessa del municipi, Olga Arnau.

La gala que cada any atorga un seguit de reconeixements a empreses de diferents sectors de la ciutat en els àmbits d’ Innovació, Trajectòria, Comunicació, Promoció de Ciutat, ha incorporat una nova categoria en l’àmbit de Sostenibilitat, a més de les també reconegudes mencions especials. Tanmateix, el certament d’enguany ha arribat un dia després que la ciutat rebés el segell turístic de “Barri i Vila Marinera”.

L’esdeveniment que, ha girat entorn d’un sopar a càrrec del Restaurant Mas Roquer, ha constat d’un menú elaborat per tres plats, on els assistents han pogut degustar un suquet de rap de Vilanova i la Geltrú de primer, seguit de farcellets d’ànec a la mel i mostassa i un mil fulles de fruita amb sorbet de mango com a postre.

Al torn dels parlaments, l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Olga Arnau, ha expressat la voluntat de fer que aquesta nit serveixi per donar a conèixer tots els projectes que té la ciutat en l’àmbit de turisme amb l’objectiu de donar més valor al potencial que té el municipi dins de la Vegueria del Penedès.

La cloenda a la celebració arribava amb el lliurament dels distintius que ha quedat de la següent manera:

Finalistes en la categoria Innovació: Parc de Vacances Vilanova Park, La Botiga Amiga i Gràcia Xarcuteria i Degustació.  Guanyador: Parc de Vacances Vilanova Park.

Finalistes en la categoria Trajectòria: Restaurant La Cucanya, Xurreia el Trifón, Restaurant Casablanca. Guanyador: Xurreria El Trifón.

Finalistes en la categoria Comunicació: La Daurada, La Farmàcia Principal 124, Oh LaLà Ribes Roges. Guanyador: Oh LaLà Ribes Roges.

Finalistes en la categoria Promoció de Ciutat: Roc-Roi, Intersport Olària, Tutti-Frutti. Guanyador: Intersport Olària.

Finalistes en la categoria Sostenibilitat: Portal d’en Roc, Prot Energia, Restaurant Stirling. Guanyador: Restaurant Stirling.

Mencions Especials: Fira Temps de Vi, Hotel Atenea Park, Restaurant Casablanca.