Vilanova i la Geltrú viu la seva VII Nit del Turisme i el Comerç

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, el Gremi d'Hostaleria, l'Estació Nàutica i Viu Comerç varen ser els organitzadors de la vetllada, que va comptar amb la presència del diputat Delegat de Comerç Diputació de Barcelona, Isaac Albert i Octavi Bono, director general de Turisme de la Generalitat de Catalunya

Imatgedels premiats, menicons especials i autoritats presents a la celebració. Foto: Jordi Nieto.

La VII Nit del Turisme i Comerç de Vilanova i la Geltrú deixa com a guanyadors del Premi d’Innovació a Fun Republik, en l’àmbit de Comunicació a 12 D.O.’S Vins i Caves, i en Promoció de Ciutat, a Restaurant El Giraldillo. En la categoria de Mencions Especials, l’Escola de Golf Portal del Roch Pitch & Putt, Gelats i Torrons Llorens, Jaume Martí i Carlos Díaz, eren els seleccionats de rebre aquestes distincions.

L’acte,  celebrat la nit del dimecres 3 d’octubre, al restaurant Marejol, congregava a més de cent persones vinculades al món del turisme i del comerç local, i comptava amb la presència del diputat Delegat de Comerç Diputació de Barcelona, Isaac Albert i Octavi Bono, director general de Turisme de la Generalitat de Catalunya.

Al torn de parlaments, l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, aprofitava per explicar el que suposava la Nit del Turisme i el Comerç de Vilanova i la Geltrú, una iniciativa engegada l’any 2012, de la mà de qui aleshores era el regidor de promoció econòmica, Gerard Figueras.  Així mateix, Lloveras felicitava a tothom qui havia participat en aquesta VII edició i també agraïa la tasca realitzada pels qui, fins fa pocs mesos, han estat els presidents de El Gremi d’Hostaleria, Jaume Martí, i Carlos Diaz, president de l’Estació Nàutica, entitats organitzadores d’aquesta gala junt amb Viu Comerç i l’Ajuntament.

La cloenda de la celebració arribava amb la fotografia de tots els premiats i mencions especials, acompanyats de les diferents autoritats presents a la vetllada.