Vilanova es solidaritza amb les víctimes dels atemptats del 17A de Barcelona i Cambrils

Concentració silenciosa a la plaça de la Vila en rebuig de la violència i per defensar els valors i la cultura de la Pau

Vilanova i la Geltrú ret homenatge a les víctimes dels atemptats del 17A a Barcelona i Cambrils amb una concentració cívica que ha mantingut cinc minuts de silenci a la plaça de la Vila en solidaritat amb les víctimes, familiars i afectats dels atemptats que van tenir lloc ara fa un any a la rambla de Barcelona i al passeig marítim de Cambrils.

El record per als 16 morts d’aquells atemptats ha estat l’oportunitat per a refermar el compromís amb els valors i la cultura de la pau i el diàleg entre els pobles tal i com s’ha expressat en la lectura del manifest conjunt de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques. També s’ha fet un esment específic al treball desenvolupat pels cossos d’emergències, de seguretat, mèdics, de prevenció, aixi com voluntaris i persones que van ajudar a tots aquests professionals i de forma molt específica als responsables dels cossos de seguretat i mossos. Finalment el text feia també un rebuig explícit a la necessitat d’aturar el comerç d’armes.