Torna el cicle de concerts Contrapunt

Aquest mes de novembre els concerts de proximitat es faran a la Gran Penya

Els dissabtes 10 i 24 de novembre torna el cicle Contrapunt de música de petit format, de proximitat, interpretada per joves músics. Aquest cicle s’emmarca en el programa de suport a la creació SINGULART, impulsat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.
Es tracta de dos concerts, ubicats en un espai diferent de les anteriors edicions, un espai proper on intèrprets i públic estiguin a prop.
En aquesta ocasió, els concerts es faran a la sala d’actes de la Societat Gran Penya, al número 52 de la rambla Principal. La novetat d’aquest Cicle Contrapunt és que és “amplificat”, perquè les propostes presentades no seran en acústic, com en les passades edicions.

El primer concert serà el dissabte 10 de novembre a les 20 h amb Amaia Hernández Trio. Podeu consultar el programa dels concerts en aquest enllaç.

Les entrades són limitades i no numerades, i es poden comprar al preu únic de 10€, i 5€ pels menors de 25 anys que ho acreditin amb el DNI, a través d’Internet a www.auditoritoldra.cat, cada dissabte de 17 a 20 h a la taquilla del Teatre Principal, i des d’una hora abans del concert a la Gran Penya.