S’obre el termini per inscriure’s al sorteig per veure les Comparses des del balcó de l’Ajuntament de VNG

Se sortejaran cinc invitacions dobles entre les persones inscrites

Imatge de la comparsa. Cedida

Ja s’ha obert el termini per inscriure’s al sorteig de cinc passis dobles per veure Les Comparses de Vilanova i la Geltrú des del balcó de l’Ajuntament.

Per poder participar i obtenir una de les invitacions cal tenir 18 anys i estar empadronat/da al municipi. El període d’inscripció és obert fins al 18 de febrer i es podrà fer per Internet o bé presencialment, adreçant-se a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), que es troba a la planta baixa de l’Ajuntament, en el seu l’horari habitual.

El dia 21 de febrer a les 13 h, en un acte públic al Saló de Plens de l’Ajuntament es farà el sorteig i es donarà a conèixer els noms dels guanyadors i guanyadores. A més, entre les persones assistents al sorteig, també se sortejarà un passi doble per veure les comparses des dels balcons de la biblioteca Joan Oliva.

D’altra banda, el mateix dijous 21 de febrer a les 12 del migdia es farà el lliurament de 60 invitacions dobles per veure Les Comparses des dels balcons de la biblioteca municipal Joan Oliva. Aquestes invitacions s’entregaran a persones majors de 65 anys, que han estat escollides mitjançant una tria aleatòria del cens municipal. Enguany serà la sisena vegada que l’Ajuntament convida les persones de major edat mitjançant aquest procediment, a gaudir de l’acte principal del Carnaval vilanoví que se celebrarà el diumenge 3 de març.