Vilanova i la Geltrú dona la benvinguda a una nova proposta gastronòmica internacional. La cadena nord-americana Popeyes, reconeguda pel seu emblemàtic pollastre fregit a l’estil de Louisiana, acaba d’inaugurar el seu primer establiment a la capital del Garraf. El nou restaurant està situat al parc comercial Parc Vilanova, i aposta per un format modern, còmode i accessible per a tots els públics.
Tot i que inicialment es pensava que el local estaria situat a la Rambla Joan Baptista Pirelli, al centre de la localitat, finalment ha estat el parc comercial la ubicació escollida. Aquest nou local compta, a banda de la zona de menjador, amb terrassa exterior, espai de pàrquing propi i tecnologia d’autocomanda, a més de serveis com el take away, recollida en cotxe i, pròximament, entrega a domicili.
La proposta gastronòmica de Popeyes destaca per oferir pollastre fresc de procedència 100% espanyola, criat en granges de Catalunya i Castella i Lleó, marinat durant 12 hores amb una barreja d’espècies típica del sud dels Estats Units. Cada peça és arrebossada a mà al mateix restaurant, garantint un resultat cruixent per fora i suculent per dins. El menú inclou des de tires de pollastre i hamburgueses fins a nuggets i opcions de pollastre a la planxa.
Amb aquesta obertura, Popeyes ja suma nou establiments a Catalunya i continua ampliant la seva presència a la regió, on ja genera més de 270 llocs de feina. Concretament, a Vilanova s’han creat 30 nous llocs de treball amb un equip format per joves professionals, apostant per la contractació local i la diversitat.
Popeyes va néixer l’any 1972 a Nova Orleans i actualment disposa de més de 4.800 restaurants repartits per tot el món. El seu compromís amb la qualitat, des de l’origen dels ingredients fins al procés d’elaboració, ha convertit la marca en un referent global en el sector de la restauració ràpida especialitzada en pollastre.