fbpx
Divendres, 1 de març de 2024
És notícia

Prop de 400 persones participen en la 4a Paella Socialista de VNG

Avatar photo

El Secretari d'Organització del PSC, Salvador Illa, ha demanat la confiança per a Juan Luis Ruiz a més d'una nova àmplia mobilització del vot socialista

Imatge de l’acte central del PSC Vilanova i la Geltrú. Foto: PSC Vilanova i la G.

Endinsats en plena campanya electoral, el PSC Vilanova i la Geltrú ha celebrat aquest diumenge, el seu acte central amb la 4a paella socialista. Quasi quatre-centes persones han assistit a la trobada organitzada per la formació que encapçala Juan Luis Ruiz i que ha comptat amb la participació  del Secretari d’Organització del PSC, Salvador Illa.

De cara al proper diumenge, Illa ha tornat a  demanar una gran mobilització del vot socialista, tant a Europa com als municipis, tal com ja va passar el 25 d’abril i que va posicionar novament a Pedro Sánchez com a president d’un govern de cohesió i de progrés. El secretari d’organització socialista ha manifestat que els principals adversaris a batre en aquests comicis no són ni Junts Per Catalunya ni ERC, sinó que, ho són la dispersió de vot i la desmobilització.

L’alcaldable socialista, Juan Luis Ruiz, ha afirmat que el vot útil és el vot socialista. “Cal garantir una ciutat neta, il·luminada i ben endreçada que sigui capaç de generar riquesa, atreure empreses,  inversions i nous llocs de treball. Realitzarem les modificacions urbanístiques necessàries perquè Vilanova i la Geltrú pugui generar riquesa a través de nou sòl industrial”, aclaria Ruiz.

Així mateix, Ruiz ha exposat part de les principals mesures que formen part del seu Programa de Govern 2019-2030 i de les quals ha destacat el reclam a la Generalitat perquè realitzi les inversions necessàries que requereix la ciutat, posant especial èmfasi en mobilitat, però sobretot en sanitat, amb la creació d’un nou hospital i amb l’augment del servei d’atenció a la dependència a través de noves places concertades de residència per a gent gran.

El candidat a l’alcaldia ha manifestat el seu ferm compromís en defensar un nou pas sota la via per a Baix a Mar,  l’aposta per a les polítiques d’habitatge social, i la lluita per a l’erradicació de les desigualtats socials, inserint-hi especialment des de les primeres etapes de vida amb la creació d’una nova escola bressol que ha d’ajudar a disminuir la demanda d’aquest servei.

Finalment, Ruiz ha demanat la confiança pel seu partit, ja que assegura que és l’únic partit que vol governar des de la proximitat i pel progrés,  escoltant en cos i ànima a la ciutat.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El col·lectiu ‘Silenci, rebel·leu-vos’ arriba als 200 dies de protesta a Tarragona

Notícia següent

Durant els mesos d’estiu, Cunit gaudirà d’un trenet turístic

Notícies relacionades