La Guardia Civil celebra un any més el 12 d’octubre a Vilanova i la Geltrú

L’acte s’ha realitzat a la caserna vilanovina i ha comptat amb la presència de quasi dos-cents assistents

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Durant el matí d’aquest 12 d’octubre, la Guardia Civil de Vilanova i la Geltrú ha celebrat el seu acte amb motiu del dia de la festa nacional. L’acte, que enguany  no s’ha realitzat a Neàpolis sinó que s’ha dut a terme al pati de la caserna vilanovina, ha congregat a quasi dues-centes persones que han volgut acompanyar als agents del cos policial en aquesta jornada.

Diferents representants dels grups municipals presents als  consistoris del Garraf s’han donat cita en aquesta festivitat,  que com a novetat, donava a conèixer a bona part del públic assistent, el nou capità del cos a Vilanova i la Geltrú, José Antonio López Oliva.

López oferia un parlament minuts previs a la missa de campanya, on destacava la gran tasca que està realitzant el cos, la  complexa situació que està patint la Guardia Civil a Catalunya i l’esperit amb què els agents es mostren compromesos amb la seva tasca. Abans d’acabar el discurs, el capità encoratjava als agents a seguir realitzant el seu treball vetllant per la ciutadania.

Així mateix, la celebració continuava amb una missa de campanya celebrada al pati de la caserna i amb un homenatge per a tots aquells membres del cos que han perdut la vida estant de servei. L’acte que ha començat a les 11 del matí, acabava vora la 1 del migdia i ho feia convidant a una copa de vi a tothom qui hi havia assistit.