La Geltrú celebrarà demà diumenge la “Ceballotada Popular”

Més de dues-centes cinquanta persones ja s'han apuntat a aquesta jornada que comptarà amb una exposició de motos clàssiques

La Plaça dels Antics Alumnes Obrers viurà aquest diumenge 10 de febrer la “Ceballotada Popular” a càrrec de l’associació de veïns de la Geltrú. La jornada que comptarà amb una exposició de motos clàssiques, i que començarà a les onze del matí, consistirà d’un tradicional dinar de calçots per compartir amb la gent del barri i amb tot el veïnat de la ciutat que hi hagi volgut participar.

A hores d’ara, més de dues-centes cinquanta persones ja han adquirit el seu tiquet de cinc o deu euros amb l’objectiu de no perdre’s una festa que està previst que s’allargui fins ben entrada la tarda.

Així mateix, l’associació de veïns de la Geltrú es troba ja endinsada en el marc de tots els preparatius per a l’Arrivo i per a les celebracions carnavalesques, continuant d’aquesta manera amb el seu calendari anual d’actes que començava amb una revetlla popular la nit del 31 de desembre a la Plaça de l’Assumpció.