La CUP de Vilanova i la Geltrú es presenta a les eleccions municipals amb el nom de “Capgirem Vilanova i la Geltrú”

L'assemblea de la formació política a la ciutat ha estat l'encarregada de confeccionar les deu primeres posicions de la llista electoral, on Marta Jofra és l'alcaldable al consistori vilanoví

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Sota el lema “Estem A punt” els cupaires vilanovins han escollit aquesta tarda quin serà el seu nom com a candidatura electoral i qui ocuparà les deu primeres posicions de la seva llista de cara als propers comicis del mes de maig. El resultat, una nova marca “Capgirem Vilanova i la Geltrú” amb Marta Jofra com a cap de llista i candidata a l’alcaldia del consistori vilanoví.

La llista que ha estat triada per una assemblea que s’ha celebrat a les sis de la tarda, al Círcol Catòlic, ha quedat de l’u al deu en el següent ordre: Marta Jofra, Enric Garriga, Marta Guinda, Quim Arrufat, Rosa Soler, Raimon Ràfols, Fabiola Llanos, Jaume Aliaga, Arnau Garcia i Sílvia Macha.

Tot seguit, a les vuit del vespre, s’ha realitzat l’exposició de la nova marca “Capgirem Vilanova i la Geltrú” i la presentació dels deu electes a la ciutadania. A més a més, l’acte ha comptat amb la intervenció, a través d’un àudio enregistrat i des de l’estranger, de l’exdiputada de la CUP al Parlament de Catalunya, Anna Gabriel.

Per la seva banda, el també exdiputat al Parlament de Catalunya, Quim Arrufat, ha estat l’encarregat d’avançar amb més detall certs aspectes d’aquesta nova marca que presentarà el seu programa electoral en una audiència pública el proper setze de març. Segons Arrufat, “és un treball intens i específic, pensat per portar-lo a un procés de transformació obert capaç de generar treball, igualtat i convivència per tal que la capital del Garraf no quedi absorbida per l’àrea metropolitana i la societat de consum”.

Finalment, l’exdiputat ha assenyalat que “el programa es podrà modificar perquè la CUP ha de ser útil i ha de donar experiència, estructura i forma a aquesta societat enèrgica que és Vilanova i la Geltrú”.