Jordi Garcia i Yassin Kniya guanyadors de la 30a Mitja i Quart de Marató de Vilanova i la Geltrú

Avatar photo

Enguany hi han participat 1.300 atletes, un centenar més que l'any anterior

La 30a edició de la Mitja Marató Ciutat de Vilanova – Memorial Josep Inglada ha aconseguit aplegar enguany 1.300 atletes que, de bon matí, han omplert els carrers de la ciutat per completar les dues distàncies, la Quart de Marató (10,5 km) i la Mitja Marató (21 km)

Enguany el guanyador de la Mitja Marató va ser Jordi Garcia, completant el recorregut en un temps d’1h 12’36”. El segon i tercer lloc va ser per Jesús Casado (1h 14’26”) i Elías Resina (1h 15’33”) En categoria femenina la primera classificada va ser Gisela Carrión, que va aconseguir el novè lloc a la general amb un temps de 1h 19’49”. La segona i tercera classificada van ser Elisabet Martín (1h 27’21”) i Emily Maass (1h 28’19”)

El guanyador de la Quart de Marató va ser Yassin Kniya, que va completar els 10 quilòmetres i mig amb un temps de 0.36’03”. El van acompanyar al podi, Sergio Montes (0.36′.43″) i el corredor amb el dorsal número 1334 (0.37’13”) En categoria femenina, la guanyadora va ser Vinyet Noguero amb un crono de 0.40’27” . La segona plaça va ser per Laura Cerceda (0.46’41”) i la tercera per Carme Beltran (0.46’24”)

Aquest és el segon any que la prova ha estat organitzada per Evasión Runing Vilanova, amb el suport de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, i la col·laboració d’un centenar de voluntaris que es van distribuir al llarg de tot el recorregut, en diferents punts de control i d’avituallament, per tal que els participants poguessin realitzar el recorregut amb total seguretat.

La Mitja Marató de VNG està inclosa dins el calendari de la Challenge de Mitges Maratons de la Diputació de Barcelona.