Èxit de la II Clàssica Cicloturista del Foix

Des de les nou del matí, un centenar de ciclistes amb bicicletes clàssiques han omplert part de les carreteres i camins del Gran Penedès

Aquest diumenge 30 de setembre s’ha celebrat per segon any consecutiu, la marxa cicloturista coneguda com la Clàssica del Foix. La carrera, amb punt de sortida i d’arribada al Parc de Vacances Vilanova Park, ha tingut un traçat de 65 km per carreteres poc transitades,  camins rurals asfaltats entre vinyes, i dos trams curts i fàcils de pistes de terra totalment ciclables del Gran Penedès.

Un centenar de ciclistes han compartit aquesta pedalada que des de les nou del matí  ha omplert de bicicletes clàssiques, prèvies a l’any 1987, les terres de les nostres comarques i que ha deixat veritables imatges pintoresques de les vinyes a la tardor amb bicicletes antigues.

La carretera que transcorre al voltant del Pantà de Foix  o municipis com la Múnia,  Castellví de la Marca, Banyeres del Penedès i Santa Oliva han sigut punts per on ha passat aquesta clàssica i fins on nombrosos grups de veïns s’hi han atansat per ser partícips d’aquesta jornada. Durant el recorregut, tots els i les participants de la cursa s’han pogut avituallar a Castellví, a l’Alt de Clariana i a l’arribada.

Vora la una del migdia i quasi quatre hores  després que la regidora d’esports de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Blanca Albà, tallés la cinta de sortida, els participants d’aquesta clàssica cicloturista arribaven a la meta ubicada al Parc de Vacances Vilanova Park, punt on ha tingut lloc la celebració de cloenda.