fbpx
Diumenge, 3 de març de 2024
És notícia

Es presenta l’Estiu Mogut 2019 a VNG

Avatar photo

El jovent de 14 a 18 anys podrà gaudir de diversos tallers durant el mes de juliol

Imatge de l’acte de presentació a l’Oficina Jove, amb alguns dels talleristes. Foto: Aj. VNG

La nova seu de l’Oficina Jove Garraf, al TOC, ha acollit la presentació de la programació de l’Estiu Mogut 2019, un programa de dinamització juvenil, d’activitats de lleure educatiu i constructiu, adreçat al col·lectiu de joves de Vilanova i la Geltrú, d’edats compreses entre els 14 i els 18 anys, durant el mes de juliol.

El programa consta de diverses activitats i tallers per omplir el temps de lleure dels i les joves amb propostes que promoguin la creació artística, els hàbits saludables, la conservació del medi ambient i la diversitat cultural, i que transmetin valors de convivència, socialització i respecte.

El regidor de Joventut, Jordi Medina, ha destacat la necessitat de crear una oferta per a aquesta franja d’edat, que escapa de l’oferta de lleure per als infants, i ha recordat que “per a la confecció del programa s’ha portat a terme un procés participatiu, liderat pels i les joves del programa “Antenes” de l’Oficina Jove als instituts. Així, han estat els mateixos nois i noies que han escollit els temes dels tallers en funció dels seus interessos, gustos i demandes”.

En aquesta tercera edició des que es va recuperar el programa Estiu Mogut, les activitats s’han estructurat en 4 setmanes temàtiques que engloben, cadascuna d’elles, 3 tallers en horari de matins i tardes, sumant així, un total de 12 opcions diferents que els i les joves podran triar en funció dels seus interessos i disponibilitat durant el mes de juliol.

D’aquesta manera, es proposa, per començar, la Setmana Verda, de l’1 al 5 de juliol, amb els tallers “No hi ha plan(eta) B”, “Winter is coming”, i “Cuina vegetariana i eco”.

Després arriba la Setmana de la Cultura urbana al poder, del 8 al 12 de juliol, amb els tallers “Creativitat amb aerosols i retoladors a les mans”, “Taller de rimes”, i “Danses urbanes: break dance i hip hop”.

La tercera és la Setmana dels Bioritmes, del 15 al 19 de juliol, amb “Dansa: moviment lliure i viatge d’estils”, “Expressa’t a escena”, “Producció musical i punxadiscos”.

Finalment, la Setmana de la Generació IN, del 22 al 16 de juliol, servirà per fer “Fotografia per a les xarxes socials”, “Crea una peça audiovisual “, i “Ràdio Estiu Mogut”.

El dia 25 de juliol es farà una festa sorpresa de cloenda en la que els i les participants dels diferents tallers compartiran amb la resta dels seus companys i companyes els seus aprenentatges i creacions.

Les inscripcions es poden fer del 10 al 26 de juny a l’oficina Jove Garraf, al carrer de Sant Sebastià, número 11. El preu de cada taller és de 10 euros, i les places són limitades. L’objectiu d’aquest preu, que inclou totes les despeses de material necessàries per a cada taller o activitat, és el de donar oportunitats a totes les persones interessades.

L’horari dels tallers serà diferent segons la temàtica, i els espais també són diversos: la zona de l’Ortoll, la platja del Far, Can Pahissa, els centres cívics de La Collada-Els Sis Camins i Sant Joan, la Rasa del Miquelet, i els estudis de gravació de Canal Blau Ràdio.

Tota la informació es podrà consultar a la pàgina web de l’Ajuntament www.vilanova.cat/estiumogut

L’Estiu Mogut està organitzat i finançat per la Regidoria d’Infància, Adolescència i Joventut, està coordinat per Actua, cooperativa d’iniciativa social, i en aquesta edició compta amb la col·laboració de les entitats APMA i Garraf Coopera, i de Canal Blau Ràdio.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Nou espai per dipositar el cartró comercial al parc de Ribes Roges

Notícia següent

La iMAGInada confirma dates i obre les primeres inscripcions

Notícies relacionades