Els millors equips europeus d’hoquei patins sub15 competiran aquest cap de setmana a Vilanova i la Geltrú

Els partits es jugaran de l'1 al 4 de novembre al CEM Isaac Gálvez i al Pavelló Municipal de Casernes

Vilanova i la Geltrú acollirà per vuitè any consecutiu el campionat d’Europa Sub15 (EurockeyCup) hoquei patins, en el que hi participen els millors equips d’europeus d’aquesta categoria.

Una competició, que compta amb el suport de la Federació Espanyola de Patinatge, la Federació Catalana de Patinatg, l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i Canal Blau TV, es disputarà de l’1 al 4 de novembre als pavellons del CEM Isaac Gàlvez i del Municipal de les Casernes.

La setmana passada es va realitzar el sorteig per determinar els emparellaments dels equips participants, que enguany provenen de Portugal (Sporting CP, SL Benfica, CD Paço Arcos) Itàlia (Trissino, Thiene, ASD Viareggio) França (La Vendeenne) Suiïssa (Uttigen, Wimmis) Anglaterra (Herne Bay) Alemanya (Cronenberg, Recklinghausen) Espanya (CP Compostela, CPP Raspeig) i Catalunya (GEIEG, CP Vilanova).

El CP Vilanova, actual campió d’Espanya, tindrà dins el seu grup a l’Hockey Thiène i al Herne Bay RHC, a més de l’Sporting CP, actual campió d’aquesta competició.